Facebook Pixel Sportdog.gr | Cole Palmer: Η τρελή εβδομάδα ενός ανερχόμενου ταλέντου!
| 2021-10-25 04:33:00

Cole Palmer: Η τρελή εβδομάδα ενός ανερχόμενου ταλέντου!

Sportdog Team
Cole Palmer: Η τρελή εβδομάδα ενός ανερχόμενου ταλέντου!

POV: «Στις 15:00 παίζω με την Burnley για την Premier League. Δε ξέρω αν θα παίξω, αλλά καλού κακού ας πεταχτώ κατά τις 19:30 στο προπονητικό κέντρο να παίξω με την δεύτερη ομάδα. Αν παίξω καλά, μπορεί να μπω και στην αποστολή για το Βέλγιο κόντρα στην Club Brugge. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί και εκεί να αγωνιστώ. Οι συμπαίκτες μου θέλουν σίγουρα μερικά φρέσκα πόδια».

Κάπως έτσι φανταζόταν αυτήν την εβδομάδα ο νεαρός Cole Palmer, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός των «Citizens» που βρίσκεται μάλιστα εκεί από την τρυφερή ηλικία των επτά ετών. Όσα διαδραματίστηκαν όμως, δεν τα περίμενε ούτε ο πιο πιστός του… θαυμαστής. Για όσους ακόμα δεν γνωρίζουν για τι πράγμα μιλάμε ακριβώς, με ένα σύντομο recap θα σας πω ότι ο κύριος Palmer το μεσημέρι του Σαββάτου βρισκόταν στην αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Burnley. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις και λίγα λεπτά μετά και σχεδόν μετά το σφύριγμα της λήξης έφυγε στο προπονητικό κέντρο, εκεί όπου η Κ-23 της Manchester City αντιμετώπιζε την αντίστοιχη της Leicester.

Ο ίδιος είχε διάθεση να αγωνιστεί, έκανε ένα χατ-τρικ απίστευτων τερμάτων γνωρίζοντας έτσι το πρώτο κύμα αποθέωσης. Μόλις λίγες ώρες αργότερα, ο Pep Guardiola τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το Βέλγιο, όπου η Manchester City θα αντιμετώπιζε την Club Brugge. Ακόμη και εκεί, ο Καταλανός τεχνικός εμπιστεύεται το «σπλάχνο» του και ανταμείβεται μόλις δυο λεπτά αργότερα, με τον Palmer να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό τέρμα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο σπουδαίο “διπλό” της City. Kαι κάπως έτσι ήρθε το δεύτερο κύμα. Αυτό της καθολικής αναγνώρισης. Μέσα σε σχεδόν δέκα λεπτά από την επίτευξη του τέρματος, ο Cole Palmer από talk of the town, εξελίχθηκε σε talk of the world.

Διαβάστε τη συνέχεια στο eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags