Facebook Pixel Ατελέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ματσάρα στη Μαδρίτη και στην κορυφή η Σοσιεδάδ - Η Ατλέτικο έκανε σούπερ δώρο στην Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-25 00:14:00

Ματσάρα στη Μαδρίτη και στην κορυφή η Σοσιεδάδ - Η Ατλέτικο έκανε σούπερ δώρο στην Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ματσάρα στη Μαδρίτη και στην κορυφή η Σοσιεδάδ - Η Ατλέτικο έκανε σούπερ δώρο στην Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι Βάσκοι να κατάφεραν να προηγηθούν στο Wanda Metropolitano με 0-2 επί των Ροχιμπλάνκος στο 48', όμως η ομάδα του Σιμεόνε κατάφερε και το... γύρισε και με τον Σουάρες πρωταγωνιστή ισοφάρισε, όμως ταυτόχρονο έκανε... δώρο στην μισητή Ρεάλ Μαδρίτης.

Ατελέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Απίστευτη ματσάρα στο Wanda Metrolitano με τους Ροχιμπλάνκος να γυρίζουν από το 0-2 απέναντι στη Σοσιεδάδ και με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες να ισοφαρίζουν σε 2-2, όμως τελική νικήτρια ήταν... η Ρεάλ Μαδρίτης που κέρδισε το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

Ο αγώνας στη Μαδρίτη ξεκίνησε με το σύνολο του Ιμάνολ Αλγκουασίλ να είναι... φωτιά και μόλις στο 7' ο Σόρλοθ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα των Βάσκων κάνοντας το 0-1, μετά από ασίστ Ίσσακ. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι θα σκοράρουν ξανά με τον Σουηδό επιθετικό, μετά την ασίστ, να σκοράρει σοκάροντας τους πάντες στο Wanda Metropolitano κάνοντας το 0-2.

H ομάδα του Σιμεόνε όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα καθώς στο 61' ο Λουίς Σουάρες θα μειώσει αρχικά, ενώ στο 77' θα εκτελέσει ψύχραιμα το πέναλτι και θα κάνει το τελικό 2-2. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Βάσκοι θα μείνουν στην κορυφή της La Liga με 21 βαθμούς, όμως έναν βαθμό πίσω βρίσκονται Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια έχοντας έναν αγώνα λιγότερο, ενώ οι Κολτσονέρος έμειναν τέταρτοι με 18 πόντους.

Δείτε τα highlights του Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags