Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μασούρας: Απίθανος Μασούρας! Βλέπει ΠΑΟΚ και... δαιμονίζεται - Τρελό νούμερο κόντρα στον Δικέφαλο
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-25 11:12:00

Απίθανος Μασούρας! Βλέπει ΠΑΟΚ και... δαιμονίζεται - Τρελό νούμερο κόντρα στον Δικέφαλο

Sportdog Team
Απίθανος Μασούρας! Βλέπει ΠΑΟΚ και... δαιμονίζεται - Τρελό νούμερο κόντρα στον Δικέφαλο

Ο Γιώργος Μασούρας σκόραρε για ένα ακόμα παιχνίδι κόντα στον ΠΑΟΚ, έχοντας εξελιχθεί σε... δήμιο του Δικεφάλου του Βορρά. Διαβάστε για τα απίθανα νούμερα του Έλληνα επιθετικού.

Ολυμπιακός - Γιώργος Μασούρας: Σε... κακό δαίμονα του ΠΑΟΚ έχει εξελιχθεί ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος σκόραρε σε ένα ακόμη ματς εναντίον των "ασπρόμαυρων".

Ο άσος του Ολυμπιακού συνέχισε την παράδοσή του απέναντι στον Δικέφαλο, στο χθεσινό (24/10) 2-1 του "Γ.Καραϊσκάκης", φτάνοντας αισίως τα 50 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μετράει και πέντε απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Η αρχή έγινε το 2016 όταν ακόμα αγωνιζόταν με τον Πανιώνιο στο 1-1 του Κυπέλλου και δύο χρόνια αργότερα σκόραρε ξανά για την ίδια διοργάνωση με τους Νεοσμυρνιώτες, αυτή τη φορά στην Τούμπα (17/4/18).

Τα επόμενα τρία τέρματά του εναντίον των Θεσσαλονικιών σημειώθηκαν φορώντας τα ερυθρόλευκα. Η αρχή έγινε στις 24/6/20 στο 2-0 του Κυπέλλου, ακολούθως στις 12/5/21 στο 1-0 των πλέι οφ και χθες σκόραρε το πέμπτο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags