Facebook Pixel Super League - Παναγιώτης Βαρούχας "Κανένα πέναλτι για Αστέρα με ΠΑΟ, μετρ των πεσιμάτων ο Μπαράλες"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-25 12:07:00

Ξεκάθαρος Βαρούχας: "Κανένα πέναλτι για Αστέρα με ΠΑΟ, μετρ των πεσιμάτων ο Μπαράλες"!

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Βαρούχας: "Κανένα πέναλτι για Αστέρα με ΠΑΟ, μετρ των πεσιμάτων ο Μπαράλες"!

Ο καθηγητής διαιτησίας πήρε θέση για τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής στη Super League και υποστήριξε ότι δεν υπήρχε καμία παράβαση στη φάση του Πούγγουρα με τον Μπαράλες, που δόθηκε πέναλτι για τον Αστέρα Τρίπολης.

Super League - Παναγιώτης Βαρούχας: Αέρα και όχι τον Μπαράλες βρίσκει ο Πούγγουρας και συνεπώς το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Αστέρας τον Παναθηναϊκό προτού φτάσει στην ανατροπή στην Τρίπολη (2-1) δεν έπρεπε να καταλογιστεί, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 

Αναλυτικά η «έκθεση» για τους διαιτητές της έβδομης αγωνιστικής:

Ατρόμητος-Ιωνικός (Καραντώνης): 
«Στο γκολ του Ατρομήτου είναι σαφές πως υπάρχει καθαρό φάουλ και σωστά ακυρώθηκε το τέρμα. Σε ένα χέρι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι, δεν υπάρχει καμία παράβαση. Η μπάλα βρίσκει στο στήθος. Στο 63’ σε μια πτώση παίκτη του Ιωνικού στην παράβαση δεν υπήρχε τίποτα και σωστά δόθηκε κίτρινη για θέατρο. Σε μια σέντρα, ο Κουλούρης έπεσε αλλά δεν υπήρχε τίποτα».

Απόλλων-ΠΑΣ Γιάννινα (Μανούχος): «Στο 92’ σε μια σέντρα του ΠΑΣ, ο Μπαξεβανίδης άπλωσε το χέρι και σταμάτησε την μπάλα. Σωστά δόθηκε».

Αστέρας-Παναθηναϊκός (Φωτιάς): «Το γκολ του Παναθηναϊκού στο 14’ είναι οφσάιντ. Η Κουρομπύλια σωστά αφήνει τη φάση και σηκώνει μετά, για να δοθεί η παράβαση με το VAR. Ο Αστέρας στο 19’ ζήτησε ένα πέναλτι, αλλά ο επιθετικός των γηπεδούχων βρίσκει τον αμυντικό. Στο γκολ του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ και σωστά μέτρησε. Στο πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Αστέρα, ο Πούγγουρας απλώνει το πόδι και ο μετρ των πεσιμάτων Μπαράλες άλλο που δεν ήθελε. Είναι δύσκολη φάση. Ο Τζήλος στο VAR θα έπρεπε να δει ότι δεν υπάρχει καμία επαφή. Ο Πούγγουρας έχει βρει αέρα, όχι τον Μπαράλες και είμαι κατηγορηματικός. Επίσης, στην εκτέλεση του πέναλτι υπάρχει λάθος τοποθέτηση των παικτών και ο Μπρινιόλι δεν πατάει τη γραμμή».

Άρης-Παναιτωλικός (Κουτσιαύτης): «Τα τρία πέναλτι ήταν σωστά. Στο τελευταίο που έδωσε υπέρ του Άρη και χάθηκε κιόλας δεν υπήρχε παράβαση. Θα έπρεπε να το δει ο διαιτητής, αλλά δεν επενέβη ούτε και το VAR. Οι διαιτητές δεν πρέπει να χαλαρώνουν όταν ένα ματς έχει κριθεί».

Βόλος-ΑΕΚ (Τζοβάρας): «Στο κόρνερ του Μάνταλου, το VAR δεν μπορεί να διαλευκάνει αν η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή της εστίας ή όχι. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει είτε ο βοηθός, είτε η τεχνολογία γραμμής που όμως δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Στο 34’ ο Βόλος ζήτησε πέναλτι για χέρι του Βράνιες, αλλά η μπάλα χτύπησε στο πόδι του. Το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Βόλου σωστά καταλογίστηκε γιατί ο Σιμόες βρίσκει τον αντίπαλό του. Στον τραυματισμό του Γκαρσία, πηδά ψηλά και βρίσκεται στο έδαφος χτυπώντας στον αυχένα. Σε τέτοιες φάσεις πρέπει να σταματά το παιχνίδι».

ΟΦΗ-Λαμία (Περράκης): «Σε μια επίθεση της Λαμίας με τον Μανούσο, ο τελευταίος έπεσε για να πάρει πέναλτι αλλά σωστά δεν δόθηκε».

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (Αϊτεκίν): «Ο Γερμανός έχει δύο περιπτώσεις, στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και στο γκολ του ΠΑΟΚ, που υπάρχουν διαμαρτυρίες για φάουλ. Είναι ίδιες φάσεις και ο Αϊτεκίν έδειξε ότι δεν σφυρίζει τέτοιες φάσεις. Στο πέναλτι που ζητά ο ΠΑΟΚ στο φινάλε, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σβαμπ, όχι στον Ρέαμπτσιουκ, άρα δεν υπάρχει τίποτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags