Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γκάρι Ροντρίγκες: "Όσα έδειξε ο Γκάρι, δεν τα έχουν κάνει οι νέοι εξτρέμ - Ποια η λογική στην αλλαγή του Ελ Αραμπί;"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-25 12:52:00

"Όσα έδειξε ο Γκάρι, δεν τα έχουν κάνει οι νέοι εξτρέμ - Ποια η λογική στην αλλαγή του Ελ Αραμπί;"

Sportdog Team
"Όσα έδειξε ο Γκάρι, δεν τα έχουν κάνει οι νέοι εξτρέμ - Ποια η λογική στην αλλαγή του Ελ Αραμπί;"

Ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ανέλυσε το χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και εξήρε την απόδοση του Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ αναρωτήθηκε και για την λογική πίσω από την αλλαγή του Γιουσούφ Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός - Γκάρι Ροντρίγκες: Το δικό του σχόλιο για τον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης κατέθεσε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε σφραγίδα Μαρτίνς. Και μοιάζει αυτονόητο αυτό που έκανε, σημάδεψε τον Εσίτι. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο προβάδισμα στο σκορ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το χθεσινό πρώτο ημίχρονο του Γκάρι, όλοι οι νεοαποκτηθέντες εξτρέμ του Ολυμπιακού δεν το έχουν κάνει. Απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ, που έχει το σουτ του Σβαμπ, στο πρώτο μέρος. Ο Ολυμπιακός ήξερε πού να σημαδέψει, πώς να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ. Στο β’ μέρος ο ΟΣΦΠ παίζει με παίκτη λιγότερο, προσπαθώ να καταλάβω και τη λογική της αλλαγής του Ελ Αραμπί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags