Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αλλαγές Γιοβάνοβιτς μετά τη... σφαλιάρα στην Τρίπολη - Αυτοί μένουν εκτός 11αδας - Μέσα ο... ξεχασμένος!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-25 13:21:00

Αλλαγές Γιοβάνοβιτς μετά τη... σφαλιάρα στην Τρίπολη - Αυτοί εκτός 11αδας - Μέσα ο... ξεχασμένος

του Νίκου Στεργίου
Αλλαγές Γιοβάνοβιτς μετά τη... σφαλιάρα στην Τρίπολη - Αυτοί εκτός 11αδας - Μέσα ο... ξεχασμένος

Τα λάθη στην Τρίπολη, οι... ασθένειες του Τριφυλλιού και ο "τελικός" στο Κύπελλο. Το ματς με τον Ατρόμητο την Τετάρτη είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς για τους Πράσινους και ο Σέρβος προπονητής καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Παναθηναϊκός: Παιδικές ασθένειες έδειξε για μια ακόμα φορά το Τριφύλλι σε εκτός έδρας παιχνίδι, λες και παρουσιάζεται ένας άλλος εαυτός, μια άλλη ομάδα μακριά από τη Λεωφόρο. Γιατί μια ήττα, κάθε ήττα ή κάθε αρνητικό αποτέλεσμα, μπορεί να γίνει αποδεκτό, αλλά ότι στο ένα παιχνίδι (εντός) η ομάδα να πνίγει τον αντίπαλο και στο άλλο (εκτός) να μην βάζει ένταση στο παιχνίδι της.

Πλην του Παλάσιος, που ήταν παίκτης που έδειξε να μην χαμπαριάζει από εντός ή εκτός έδρας, όλοι όσοι βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο της Τρίπολης, παρουσιάστηκαν κάτω του αναμενόμενου. Γιατί και οι αλλαγές που έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν βοήθησαν την ομάδα. Μπορεί να είναι τυχαίο;

Θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος για πνευματική προετοιμασία της ομάδας, αλλά η εικόνα είναι συντριπτικά διαφορετική σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια - Κυρίως τα εκτός έδρας που είναι και εκτός Αθήνας.

Και το αναφέρουμε αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός έχει, τώρα, το εκτός έδρας νοκ άουτ παιχνίδι με τον Ατρόμητο μπροστά του για το Κύπελλο - Εκτός έδρας αλλά εντός Αττικής. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το πιο πιθανο είναι να γίνουν αλλαγές στην 11άδα, αλλά όχι σε έναν μεγάλο αριθμό.

Για παράδειγμα μπορεί να παίξει ο Διούδης στη θέση του Μπρινιόλι ή να έχουν φανέλα βασικού οι Βέλεθ και Ιωαννίδης. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε να δούμε και τις δοκιμές που θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς, αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε μαζικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν παίκτες από εκείνους που λέμε ότι δεν βγαίνουν από την 11άδα...
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμένος από χέρι ο Παναθηναϊκός - Από ανύπαρκτοι... έως ανίκανοι - Εξοργιστικός ο Χατζηγιοβάνης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags