Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Αυτό είναι το πρόβλημα του ΠΑΟ εκτός έδρας - Δεν προπονείται ο Κουρμπέλης - Σκάει μεγάλη επιστροφή"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-25 17:34:00

"Αυτό είναι το πρόβλημα του ΠΑΟ εκτός έδρας - Δεν προπονείται ο Κουρμπέλης - Σκάει μεγάλη επιστροφή"

Sportdog Team
"Αυτό είναι το πρόβλημα του ΠΑΟ εκτός έδρας - Δεν προπονείται ο Κουρμπέλης - Σκάει μεγάλη επιστροφή"

Ο Βασίλης Μοιρώτσος μίλησε στον Οver FM για το αγωνιστικό πρόσωπο του Τριφυλλιού, τις εκτός έδρας ήττες και τις αλλαγές στην ενδεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Βασίλης Μοιρώτσος μίλησε στον Over FM, για τον απόηχο της ήττας του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη (1-3). Πιο αναλυτικά ανέφερε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός, πως γίνεται πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα έχει εμπιστοσύνη στην δική του δουλειά, πάνω από όλα. Αλλά και πως είναι ψυχολογικό το θέμα στους εκτός έδρας αγώνες παρά αγωνιστικό.

Δεν υπάρχει η ίδια προσέγγιση, όταν αγωνίζεται εκτός έδρας με εκείνη στην έδρα του.

Ωστόσο ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού στάθηκε σε ένα άλλο πρόβλημα. Δεν υπάρχει η ίδια προσέγγιση, όταν αγωνίζεται εκτός έδρας με εκείνη στην έδρα του. Στην έδρα του παίζει επιθετικά πολύ ψηλά από την αρχή που δεν έκανε ούτε στα Γιάννινα, ούτε στην Τρίπολη, ούτε στον Ολυμπιακό. Υπάρχει διαφορετική προσέγγιση από αγώνα σε αγώνα και από γήπεδο σε γήπεδο

Στην συνέχεια ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Βασίλης Μοιρώτσος, αναφορικά με το ψυχολογικό και ξεκινάει από πέρσυ τον Φλεβάρη. Όταν κέρδισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο. Από τότε έχει να πάρει νίκη μακριά από το «Απόστολος Νικολαΐδης». Είναι συνολικά 12 παιχνίδια (11 στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο με τον ΠΑΣ Γιάννινα). Λίγο ο Γιοβάνοβιτς κάνει λάθος να εμπιστευθεί το ίδιο αμυντικό δίδυμο που εμπιστεύτηκα από ανάγκη, μετά τον τραυματισμό τον Βέλεθ. Το δίδυμο Πούγγουρας-Σάρλια πήγε πολύ καλά στο «Καραϊσκάκης», διατηρήθηκε με τον Ιωνικό αλλά στην Τρίπολη δέχτηκε 2 γκολ. Λάθος να μην επαναφέρει τον Βέλεθ, από την στιγμή που είναι πανέτοιμος εδώ και 10 με 15 ημέρες. Ο Αστέρας Τρίπολης, έχει βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Επίσης φάνηκε πως ο Βιτάλ, ήταν πολύ κουρασμένος και χρειάζεται κάποιες ανάσες. Δεν αναμένεται, να αγωνιστεί την Τετάρτη για το κύπελλο Ελλάδας.

Κλείνοντας ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Βασίλης Μοιρώτσος τόνισε πως ο Σένκεφελντ είναι καλά και αναμένεται,να παίξει με τον ΟΦΗ για λίγο διάστημα. Ταυτόχρονα αναμένεται, να αγωνιστεί και ο Βέλεθ. Δίδυμο Σένκεφελεντ και Βέλεθ είναι το πιο ποιοτικό δίδυμο του Παναθηναϊκού. Ταυτόχρονα ο Κουρμπέλης δεν προπονείται κανονικά, κάνει ατομικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags