Facebook Pixel Χοσέ Μεντόσα Ζαμπράνο: Καταγγελίες από πρώην παίκτη ομάδας Α’ Εθνικής - "Μου συνέβησαν απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα" (ΦΩΤΟ)
| 2021-10-25 23:04:00

Καταγγελίες από πρώην παίκτη Α’ Εθνικής - "Μου συνέβησαν απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Καταγγελίες από πρώην παίκτη Α’ Εθνικής - "Μου συνέβησαν απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα" (ΦΩΤΟ)

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν στην καριέρα τους από την χώρα μας έδωσε συνέντευξη στην El Popular μιλώντας με τα... χειρότερα λόγια για τα όσα έζησε στην χώρα μας.

Χοσέ Μεντόσα Ζαμπράνο: Συνέντευξη στο Μέσο της πατρίδας του El Popular έδωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας, το 2007 και μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα που μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν του έχει αφήσει.

"'Εφθασα το 2007 στη Βέροια μόνος μου και λίγο αργότερα ήρθε ο Λουίς Γουαδαλούπε, μου συνέβησαν απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν έφθασα στην Ελλάδα, ο πρόεδρος μου είπε να μην υπογράψω μέχρι να φθάσει. Το συμβόλαιο ήταν στα ελληνικά, αλλά υπήρχε ένας Βραζιλιάνος που ήξερε τη γλώσσα και μου είπε να βάλω την υπογραφή μου και όταν ήταν ένα δελτίο. Τον άκουσα ανόητα και υπέγραψα. Αλλά ξέρεις πόσα χρόνια ήταν το συμβόλαιο; Τίποτε λιγότερο από πέντε χρόνια. Όταν έφθασε ο εκπρόσωπος μου, τσακώθηκε με τον πρόεδρο".

Τέλος, στην ερώτηση γιατί επέλεξε τη χώρας απάντησε: "Ίσως αυτή ήταν η μοίρα μου. Είχα προτάσεις από την Ουκρανία και τη Γερμανία, αλλά είχα πενταετές συμβόλαιο και για να φύγω, έπρεπε να κλάψω", είπε ο Χοσέ Μεντόσα Ζαμπράνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags