Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τρομερές ατάκες ΠΑΟΚτσή μετά τον Ολυμπιακό - "Δεν φταίει ο Εσίτι - Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-26 00:05:00

Τρομερές ατάκες ΠΑΟΚτσή μετά τον Ολυμπιακό - "Δεν φταίει ο Εσίτι - Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα..."

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες ΠΑΟΚτσή μετά τον Ολυμπιακό - "Δεν φταίει ο Εσίτι - Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα..."

Δηλώσεις που θα συζητηθούν μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1, για τους λόγους που οδήγησαν τον Δικέφαλο του Βορρά στο αρνητικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Νίκος Ουσταμπασίδης και μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Super League, τις απουσίες που είχε ο Δικέφαλος και τα λάθη του Εσίτι, σημείωσε πως δεν φταίει ο Νιγηριανός ενώ τόνισε πως στο ελληνικό πρωτάθλημα κάτι πρέπει να αλλάξει με τους Ελληνες ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χώρο στις ομάδες τους.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τις απουσίες και το βάθος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Δε νομίζω πως δεν υπάρχει υλικό, ίσως κάποιες στιγμές και σε κάποια παιχνίδια κάποιοι παίκτες δεν πρέπει να παίξουν. Δεν είναι η εποχή να έχουμε ανθρωποφαγία, ευτυχώς ο Εσίτι είναι ξένος και δεν ακούει όσα λέγονται. Δεν φταίει ο Εσίτι, επιλέγεται για κάποια χαρακτηριστικά. Πρέπει οι ομάδες να επιλέγουν τους παίκτες πιο προσεκτικά, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι ομάδες επιλέγουν παίκτες-αθλητές, μεγαλύτερη ευθύνη έχουν αυτοί που τους επιλέγουν. Παίζουν ρόλο και τα αποτελέσματα από τα οποία προέρχονται οι δύο ομάδες.

Αν ο ΠΑΟΚ είχε μειώσει νωρίτερα, τότε ίσως μπορούσε να είχε κάνει κάτι καλύτερο. Ηταν ένα ματς για τον Ολυμπιακό που έπρεπε να το κερδίσει. Ο Λουτσέσκου ξέρει ποιους επιλέξει. Για μένα αυτό που λείπει από τον φετινό ΠΑΟΚ είναι η ενέργεια και παίζει ρόλο η ηλικία κάποιων παικτών. Ο Ροντρίγκες έδωσε πλάτος στον Ολυμπιακό, ο Μπίσεσβαρ έβγαλε κούραση μετά το παιχνίδι στη Δανία. Κύριοι διεκδικητές του τίτλου είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχει χώρος για τον Ελληνα ποδοσφαιριστή, ο Βόλος μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει αλλά παίζει κυρίως με ξένους. Πρέπει να πιστέψουμε στους Ελληνες και στα νέα παιδιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags