Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δύο λάθη στην έκθεση για Λεωφόρο - Πώς "εκαψε" τον ΠΑΟ ο εισαγγελέας - Πληρώνει... τον εμφύλιο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-26 23:28:00

Δύο λάθη στην έκθεση για Λεωφόρο - Πώς "έκαψε" τον ΠΑΟ ο εισαγγελέας - Πληρώνει... τον εμφύλιο!

GOALάρες by Εvaggelistis
Δύο λάθη στην έκθεση για Λεωφόρο - Πώς "έκαψε" τον ΠΑΟ ο εισαγγελέας - Πληρώνει... τον εμφύλιο!

Ποιος τα... υπαγόρευσε στον παρατηρητή, το βίντεο και η βαριά τιμωρία. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για όσα έγιναν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικού, όσα γράφτηκαν και γιατί επέμενε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Bonus ρεπορτάζ για τον Αργύρη Γιαννίκη και την 11αδα της ΑΕΚ με Άρη.

Παναθηναϊκός:Τι έγραψε ο παρατηρητής  του αγώνα ΠΑΟ - Ιωνικός στην έκθεσή του για την συμπλοκή στην θύρα 14 "πράσινων" οπαδών με αστυνομικούς και απο ποιόν... παρασύρθηκε για τα δυο ανθρώπινα λάθη/παραλείψεις του; Ποιός ο ρόλος του αστυνομικού διευθυντή; 

Και γιατί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, παρά τις δυο, πάνω κάτω ίδιες αρχικές εκθέσεις, ζήτησε συμπληρωματικά υλικό απο τις κάμερες, με το επίμαχο βίντεο πλέον να...καίει την "Λεωφόρο";

Πώς ο Οργανισμός που δεν φταίει πληρώνει ξανά τον "εμφύλιο" μεταξύ των Οργανωμένων;

Οι απαντήσεις στις αποκαλυπτικές Goalάρες και για μπόνους: μπήκαμε στο μυαλό του Γιαννίκη για το πως σκέφτεται να "μασκαρέψει" την επίθεση της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη. Ποιό νέο ρόλο θα αναλάβει ο Τσούμπερ και ποιός θα γίνει...Τσούμπερ στα αριστερά!

"ΛΕΩΦΟΡΟΣ"-1: Δεν ξέρω αν θα πέσει, μερικώς σε μια ή ολικως, η ποινή των δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στην έφεση του Παναθηναϊκού. Αυτό που έμαθα είναι πως αρχικά και η έκθεση του έμπειρου παρατηρητή του αγώνα Παναθηναϊκός - Ιωνικός, όπως και της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ήταν πάνω κάτω ίδιες και όχι τόσο επιβαρυντικές. Έγιναν απο την στιγμή που ... κάτι/κάποιος τσίγκλησε τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ο οποίος συμπληρωματικά ζήτησε απο την Αστυνομία και το επίμαχο βίντεο και μετά προχώρησε σε δίωξη!

"ΛΕΩΦΟΡΟΣ"-2: Ποιά η διαφορά; Στις δυο εκθέσεις, που ουσιαστικά... υπαγορεύτηκαν απο το ίδιο πρόσωπο (τον αστυνομικό διευθυντή της Λεωφόρου), δεν διευκρινιζόταν ο χώρος των επεισοδίων. Αν δηλαδή η συμπλοκή έγινε στον περιβάλλοντα χώρο ή εντός του γηπέδου, που θεωρείται απο τα...τουρνικέ και μέσα! Ούτε η εντασή τους. Ακόμη και η αναφορά στις εκθέσεις, στους δυο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στον νοσοκομείο, με βεβαίωση και των δυο γιατρών (του γηπέδου/αγώνα και του Παναθηναϊκού), φέρεται να έγινε για προληπτικούς λόγους επειδή είχαν δεχθεί κτυπήματα στο κεφάλι. Μάλιστα λέγεται πως ο ένας γύρισε στην υπηρεσία του μετά απο δυο ημέρες και ο άλλος μετά απο τέσσερις...

"ΛΕΩΦΟΡΟΣ"-3: Ο παρατηρητής του αγώνα, που ήταν απο την Λίγκα, έκανε δυο λάθη στην έκθεσή του. Δεν ανέφερε την πηγή του, στην περιγραφή των επεισοδίων. Δηλαδή πως αυτά δεν τα είδε αλλά ενημερώθηκε σχετικά απο τον Αστυνομικό Διευθυντή. Και το δεύτερο, πως μετά την εν λόγω αναφορά κι ανεξάρτητα απο το πόσο...ήπια ή... μπερδεμένα του τα είπε/περιέγραψε ο Αστυνομικός Διευθυντής, δεν έκανε αυτό που όφειλε. Να ψάξει αρμοδίως και να καταγράψει/διευκρινήσει στην έκθεσή του, αν η επίθεση στους 5 αστυνομικούς απο την οποία τραυματιστηκαν οι 2, συνέβη εκτός ή εντός αυτού που ορίζεται στην Λεωφόρο ως γήπεδο και ως περιβάλλοντας χώρος. Αν το είχε πράξει ενδεχομένως η τιμωρία να ήταν ακόμη πιο βαριά για τον Παναθηναϊκό. Βέβαια αν το έκανε μένοντας όμως, στην περιγραφή του Αστυνομικού Διευθυντή να ανέφερε λανθασμένα (όπως θα αποδεικνυόταν μετά απο το βιντεο) πως έγιναν απ έξω!

"ΛΕΩΦΟΡΟΣ"-4: η ουσία είναι πως η... σχολαστικότητα του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, που ζήτησε εκ των υστερών απο την ΕΛΑΣ να...ανοίξει τις κάμερες του γηπέδου και να του στείλει το βίντεο με το υλικό που υπήρχε, ήταν που ανέτρεψε τα μέχρι τότε δεδομένα και έφερε την τιμωρία του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Γιατί στο επίμαχο βίντεο είναι ξεκάθαρο πως το "πέσιμο" στους αστυνομικούς απο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έγινε καθώς αυτοί (ήταν μέσα και) πήγαν να βγούν απο την θύρα 14! Και είναι κρίμα τόσο για την ΠΑΕ, όσο και για τους υπολοίπους οπαδούς, που πληρώνουν ουσιαστικά τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των Οργανωμένων στον Παναθηναϊκό.

ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ-4:  Την Τετάρτη (27/10) θα ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα γίνει, πόσο τελικά θα απουσιάσουν, Άμραμπατ και Λιβάι Γκαρσία. Ειδικά η μαγνητική του δεύτερου θα ξεκαθαρίσει αν υπάχρει κάποια μικρή ελπίδα για Άρη. Απο εκεί και πέρα ο κόουτς-Αργύρης θα πρέπει να δουλέψει το βασικό πλάνο του χωρίς αυτούς τους δυο - καταλυτικούς για το στυλ παιχνιδού του- μεσοεπιθετικούς. Οι πρώτες σκέψεις του μάλιστα κάνουν λόγο για επιθετική 4άδα με την επιστροφή του Αραούχο αντί του σκόρερ Καρίμ στην κορυφή της επίθεση, με 3άδα απο πίσω τον Χατζισαφί αριστερα, τον Τσούμπερ να μετατοπίζεται δεξιά και τον Μάνταλο στο κέντρο! Το διδυμο Βρανιες - Μητογλου δεν σπάει στο κέντρο της άμυνας αλλά ίσως  με τον Άρη να δούμε επιστροφή του Μισελέν, στην θέση του Ρότα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κλάταρε" κορυφαίος άσος του ΠΑΟ - Κίνδυνος να τον... κάψουν στο Κορωπί - Κορωνοϊός και χειρουργείο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags