Facebook Pixel ΑΕΚ: Σταθεροποιεί στο βασικό σχήμα τον Μήτογλου ο Γιαννίκης!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-27 10:00:00

Ριζικές αλλαγές από Γιαννίκη στην ΑΕΚ - "Χτύπημα" σε κορυφαίο Έλληνα - Αφεντικό στα αποδυτήρια!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ριζικές αλλαγές από Γιαννίκη στην ΑΕΚ - "Χτύπημα" σε κορυφαίο Έλληνα - Αφεντικό στα αποδυτήρια!

Το... χουνέρι του κόουτς και η επιλογή που θα "αποθεώσει" ο Μελισσανίδης. Τα πλάνα του Έλληνα προπονητή για τη νέα ομάδα που "χτίζει", ποιος θα πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του και γιατί η κίνηση αυτή θα αρέσει και στον διοικητικό ηγέτη;

ΑΕΚ: Μπορεί ο Αργύρης Γιαννίκης να αρέσκεται στις εκπλήξεις πριν τους αγώνες, τόσο του ΠΑΣ Γιάννινα πέρσι όσο και της ΑΕΚ φέτος, όμως είναι πολύ πιθανό να μονιμοποιήσει το δίδυμο στα στόπερ και μάλιστα κάνοντας μια μεγάλη αλλαγή σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Έτσι ο Έλληνας τεχνικός είναι σχεδόν πεπεισμένος πως δίπλα στον Όργκιεν Βράνιες θα πρέπει να είναι ο Γεράσιμος Μήτογλου, μιας και φαίνεται πως ο Βόσνιος ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του αγωνιζόμενος με το νεαρό αμυντικό.

Άλλωστε είναι φανερό αυτό από το γεγονός πως ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει παίξει στα δύο τελευταία παιχνίδια της Super League βασικός, με Ατρόμητο και Βόλο, αναμετρήσεις που οι Κιτρινόμαυροι έχουν δεχθεί ένα γκολ, ενώ στις πρώτες πέντε είχαν μαζέψει έξι φορές την μπάλα από την εστία του Στάνκοβιτς.

Πάντως ο νεαρός στόπερ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί έκπληξη, μιας και την περασμένη σεζόν είχε δώσει σε όλους να καταλάβουν για τις ικανότητές του, έχοντας παίξει 26 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, με την Ένωση το καλοκαίρι να δίνει 300.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Άλλωστε, πρόκειται για τον παίκτη που αποτελεί τον νέο… εκλεκτό του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας έχει σε τρομερή εκτίμηση τον νεαρό άσο και περιμένει πως θα κάνει τεράστια καριέρα.

Βέβαια η ένταξη του Μήτογλου στην βασική ενδεκάδα δεν σημαίνει πως ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν υπολογίζεται. Ο Αργύρης Γιαννίκης γνωρίζει απόλυτα την αξία και τις ικανότητες του 33χρονου έμπειρου στόπερ και σίγουρα θα φανεί χρήσιμος στην πορεία της χρονιάς. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ΑΕΚ δαπάνησε 400.000 ευρώ το καλοκαίρι για τον κάνει δικό της από την Αλάνιασπορ, ενώ οι εμφανίσεις του τόσο στην Τουρκία όσο και με την Εθνική ομάδα έχουν δείξει πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά με τα γκολ που πετυχαίνει.

Αυτό βέβαια που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι το γεγονός πως η χρονιά για την Ένωση είναι πολύ μεγάλη, μιας και μπορεί να μην έχει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως υπάρχει τόσο το πρωτάθλημα, μαζί με τα play off, όσο και το Κύπελλο, με τον τεχνικό της ομάδας να ξέρει καλά πως πρέπει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους. Και βέβαια να διαχειριστεί σωστά και τις μεγαλύτερες ηλικίες που υπάρχουν στο ρόστερ για να μην υπάρξουν απρόοπτα που θα προκαλέσουν… προβλήματα στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρίβει τα χέρια" του ο Μελισσανίδης με Γιαννίκη - Η κίνηση που μπορεί να φέρει... τίτλο στην ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags