Facebook Pixel ΑΕΚ: Ξέσπασμα Κετσετζόγλου: "Ασύλληπτα όσα είπε για ΑΕΚ ο Κλάτενμπεργκ - Ντροπή ο Παπαπέτρου" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-27 12:43:00

Ξέσπασμα Κετσετζόγλου: "Ασύλληπτα όσα είπε για ΑΕΚ ο Κλάτενμπεργκ - Ντροπή ο Παπαπέτρου" (Vid)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Κετσετζόγλου: "Ασύλληπτα όσα είπε για ΑΕΚ ο Κλάτενμπεργκ - Ντροπή ο Παπαπέτρου" (Vid)

Την αιτιολόγηση Κλάτενμπεργκ για την άποψη ότι δεν έπρεπε ν’ αποβληθεί ο Γκρίλο στο ματς με την ΑΕΚ σχολίασε με δηκτικό τρόπο ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για Παπαπέτρου στη Λάρισα.

ΑΕΚ: Στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ (και συγκεκριμένα αυτής με τους Γκρίλο-Σιμόες) αναφέρθηκε με… θυμηδία στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι είναι ασύλληπτο να χαρακτηρίζει «διαπληκτισμό» ο Άγγλος αρχιδιαιτητής την κουτουλιά του παίκτη του Βόλου στον Πορτογάλο.

Το συνέδεσε λοιπόν και με μια άλλη ντροπιαστική -όπως τη χαρακτήρισε- διαιτητική απόφαση, αυτή του πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΛ με τον ΠΑΣ, αναφέροντας ότι «δεν γίνεται να ζουν ή να βγάζουν μεροκάματο από τη διαιτησία άνθρωποι όπως ο Παπαπέτρου».

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε ότι ο Τάνκοβιτς θα πρέπει να δείξει στις προπονήσεις μέχρι την Κυριακή ότι αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα, ενώ εκτίμησε ότι ο Γιαννίκης δεν θα μετατοπίσει τον Τσούμπερ, αφού συνεργάζεται άψογα στην αριστερή πλευρά με τον Μοχαμάντι.

Δείτε τις φάσεις της αναμέτρησης Βόλος - ΑΕΚ και ακούστε και όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags