Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Άφωνος" ο Σωκράτης με αυτό που του είπε ο Μασούρας την ώρα του ντέρμπι - Πώς... φέρνει εκατομμύρια!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-27 16:35:00

Τρομερό σκηνικό με Σωκράτη και Μασούρα - Δεν το "έπιασαν" οι κάμερες - Πώς... φέρνει εκατομμύρια!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερό σκηνικό με Σωκράτη και Μασούρα - Δεν το "έπιασαν" οι κάμερες - Πώς... φέρνει εκατομμύρια!

Ο διάλογος των δύο παικτών και ο ρόλος του Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό. Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συμπαίκτες του τον... αποθεώνουν και τι συνέβη κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης.
 

Ολυμπιακός: Μπορεί ημερολογιακά να μην έχει συμπληρώσει ακόμα ούτε χρόνο στον Ολυμπιακό, αλλά η εμπειρία και η προσωπικότητα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου είναι τέτοιες που τον έχουν κάνει να αποκτήσει από νωρίς ηγετικό ρόλο στους πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Ο διεθνής αμυντικός αποτελεί έναν από τους πιο "μπαρουτοκαπνισμένους" παίκτες του ρόστερ και μια μορφή που όλοι σέβονται στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

 

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι ο 33χρονος άσος λειτουργεί σε πολλές περιπτώσεις ως... σύμβουλος για τους συμπαίκτες του και φροντίζει να τους βοηθήσει να βελτιωθούν, μέσα από τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει παίζοντας στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.  Αυτός, ο Παπαδόπουλος και ο Βαλμπουενά είναι οι... παλιοί, με τις υψηλές παραστάσεις, που καθοδηγούν τους υπολοίπους και η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Παπέ Σισέ έχουν να λένε τα καλύτερα για τον "Sokratis", με την αναφορά στον Σενεγαλέζο να μην είναι τυχαία, αφού τονίζει σε όλους τους τόνους το πόσο καλή συνεργασία έχει με τον Παπασταθόπουλο και πόσο τον έχει βοηθήσει να μάθει τα μυστικά της θέσης του στόπερ. Στο Λιμάνι θεωρούν πως ο Έλληνας άσος έχει βελτιώσει πάρα πολύ τον νεαρό συμπαίκτη του και σίγουρα θα... βοηθήσει και αυτό σε μία περήφανη πώληση.

 

Ωστόσο, η επίδραση του έμπειρου αμυντικού στον Ολυμπιακό γίνεται φανερή από ένα σκηνικό κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Όταν ο Ελ Αραμπί έγινε αλλαγή, έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Παπασταθόπουλο. Ο 33χρονος παίκτης επιχείρησε με τη σειρά του να το δώσει στον Μασούρα, ο οποίος ήταν θεωρητικά ο επόμενος αρχηγός στη σχετική ιεραρχία, μεταξύ αυτών που βρίσκονταν στο γήπεδο. Ωστόσο, ο Μασούρας δεν το δέχθηκε και αντ' αυτού ζήτησε από τον Παπασταθόπουλο να φορέσει εκείνος το περιβραχιόνιο, δείγμα του πόσο ψηλά βρίσκεται ο Σωκράτης στην εκτίμηση των συμπαικτών του!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα κάνει γκέλες ο Ολυμπιακός - Αν διώξει τον Μαρτίνς θα... - Δύο μεταγραφές top επιπέδου ο ΠΑΟΚ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags