Facebook Pixel Πανσερραϊκός - Βόλος: Στους "16" με "τριάρα" στον Πανσερραϊκό ο Βόλος (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-27 20:08:00

Στους "16" με "τριάρα" στον Πανσερραϊκό ο Βόλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Στους "16" με "τριάρα" στον Πανσερραϊκό ο Βόλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Βόλος ύστερα από τη νίκη του με 3-1 στις Σέρρες.

Πανσερραϊκός - Βόλος: Με «δώρο» τα δύο από τα τρία γκολ από τον Πανσερραϊκό, ο Βόλος νίκησε εκτός έδρας με 3-1 και συνεχίζει στους «16» του Κυπέλλου.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς για τον Βόλο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 6' με τον Μπαρτόλο. Ο άσος του Βόλου εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη εκτίμηση του Γιανναράκη, αλλά και την έξοδο του Καβουσάκη ανοίγοντας το σκορ.

Οι Σερραίοι, όμως, δεν το έβαλαν κάτω και βρήκαν πολύ γρήγορα απάντηση με τον Μαρκιόνι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ανάκογλου και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 26' ο Ρομέρο σημάδεψε το δοκάρι με το 1-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου, ο Βόλος βγήκε με αποφασιστικότητα και απείλησε στο 53' με τον Φεράρι για να έρθει στο 57' η γκάφα της χρονιάς τον Δημητρίου και το 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων. Ένα απίστευτο αυτογκόλ με τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού να πασάρει στον Δημητρίου και αυτός στην προσπάθειά του να του ξαναδώσει την μπάλα, να τον «κρεμά»!

Ο Πανσερραϊκός αντέδρασε και απείλησε δις στο 69' και στο 70' με τους Κανίς, Ανάκογλου και στο 77' ο Κόντσι βγήκε τετ α τετ, σκόραρε για λογαριασμό του Πανσερραϊκού, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Και αφού δεν έγινε το 2-2, ήρθε στο 78' ο Ροσέρο με δυνατό διαγώνιο σουτ να γράψει το τελικό 3-1.

 

Πηγή: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags