Facebook Pixel Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Η πρώτη αντίδραση Γιοβάνοβιτς μετά την πρόκριση: "Δίκαια κερδίσαμε, απογοητεύσαμε αρκετούς..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-27 21:23:00

Η πρώτη αντίδραση Γιοβάνοβιτς μετά την πρόκριση: "Δίκαια κερδίσαμε, απογοητεύσαμε αρκετούς..."

Sportdog Team
Η πρώτη αντίδραση Γιοβάνοβιτς μετά την πρόκριση: "Δίκαια κερδίσαμε, απογοητεύσαμε αρκετούς..."

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου στο Κύπελλο και τόνισε ότι ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη, αφού την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα απογοήτευσε τους φίλους της με την ήττα από τον Αστέρα.

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: «Σε ένα πολύ κρίσιμο ματς πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και είχε τεράστια σημασία η πρόκριση. Στο πρώτο μέρος καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και είχαμε την κυριαρχία αν και δε είχαμε πολλές φάσεις. Μετά το 1-0 μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ, όμως παρά την πίεση αντέξαμε και δίκαια κερδίσαμε και προκριθήκαμε.

Ήμασταν συνειδητοποιημένοι το πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι, ψάχνουμε ακόμα την ταυτότητά μας, την προηγούμενη εβδομάδα απογοητεύσαμε αρκετούς και προχωράμε σε έναν θεσμό που θέλαμε. Σήμερα παίξαμε σωστά και συνειδητοποιημένα, όπως θέλαμε και πήραμε τη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι», ήταν η δήλωση του τεχνικού Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του Ατρόμητος-Παναθηναϊκός.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags