Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παίκτης-ορόσημο στην 11άδα των Πειραιωτών είναι ο Γιώργος Μασούρας
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-28 15:25:00

"Ντου" από Ιταλία για παίκτη έκπληξη του Ολυμπιακού - Πάνω από 7 εκατ. - Θα... τρελαθεί ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ντου" από Ιταλία για παίκτη έκπληξη του Ολυμπιακού - Πάνω από 7 εκατ. - Θα... τρελαθεί ο Μαρτίνς!

Η διαφήμιση των μάνατζερ και οι δύο ομάδες που τον έχουν στην λίστα τους. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, που παρότι δεν... ακούγεται όσο ο Καμαρά, μπορεί να φέρει πολλά χρήματα. Το ενδιαφέρον από Serie A και τι συζητείται στην πιάτσα των μάνατζερ για το μέλλον του.

 

Ολυμπιακός: Παίκτης-ορόσημο στην 11άδα των Πειραιωτών είναι, σε μια ακόμα σεζόν, ο Γιώργος Μασούρας, καθώς κάθε καλοκαίρι οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν για να φέρουν εξτρέμ που θα κάνουν τη διαφορά και, πλην του Ποντένσε, δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα καλύτερος του Μασούρα στην 11άδα!

Δεν χρειάζεται να παρουσιάσουμε ονόματα παικτών που έμειναν στον πάγκο και έπαιζε ο Μασούρας, αν και είχαν έρθει για να καθίσουν στον πάγκο τον Μασούρα, αρκεί να δούμε τα στατιστικά του παίκτη στα χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Μπορεί να μην είναι ο σούπερ φαντεζί παίκτης, αλλά είναι σούπερ επιδραστικός στο παιχνίδι τής ομάδας του, με εξαιρετικά στοιχεία και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία.

Ο Γιώργος Μασούρας και φέτος κάνει καλή χρονιά, αλλά προφανώς ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι βρίσκεται στο πικ του δεν μπορεί να πιάσει τα λεφτά που ζητάει ο Ολυμπιακός για τον Καμαρά, για παράδειγμα.

Έχει ρέντα ο Μασούρας, κι αυτό είναι κάτι που μετράει στο ποδόσφαιρο, και είναι περίπου δεδομένου ότι θα πάρει την ευκαιρία του σε ομάδα του εξωτερικού - Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι είχαν υπάρξει κάποια ρεπορτάζ για ενδιαφέρον από Ιταλία, ενώ και τώρα φαίνεται ότι Φιορεντίνα και Τορίνο τον έχουν στη λίστα τους.

Στην παρέα των ατζέντηδων πάντως, που πάντα έχει ενδιαφέρον τι αναφέρει για κάθε ποδοσφαιριστή, ο Μασούρας τυπικά μπορεί να σταθεί σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα (σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, όχι σε οποιαδήποτε ομάδα!). Αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορούν να τον αναδείξουν με ασφάλεια οι ιταλικές ομάδες, που έχουν το πιο κοντινό ποδόσφαιρο σε σχέση με το δικό μας.

Με πόσα λεφτά; Εδώ δεν είναι τόσο θέμα παίκτη αλλά θέμα ομάδας! Γιατί οι Πειραιώτες είναι ομάδα που έχουν συγκεκριμένο στάτους στις πωλήσεις και το προσέχουν πολύ. Τι θέλουμε να πούμε; Πολύ-πολύ δύσκολα θα φύγει παίκτης που παίζει βασικός στο Λιμάνι για ομάδα καλύτερου πρωταθλήματος και αυτή η μεταγραφή θα στοιχίσει κάτω από τα 7 εκατ. ευρώ. Είτε αυτός ο παίκτης λέγεται Μπουχαλάκης είτε Μασούρας είτε Σεμέδο είτε οποιοσδήποτε άλλος.

Πόσο πάνω από τα 7 εκατ. ευρώ ψάχνουμε στις πωλήσεις του Ολυμπιακού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με... έξτρα κιλά ο Σεμέδο - Ποια συμφωνία για να γυρίσει και πώς θα φύγει - "Καταστροφή" για Σπανό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags