Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος: Αυτόν θα φέρει ο Ολυμπιακός τον Γενάρη - Το πρώτο όνομα στη λίστα
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-28 16:39:00

Νικολακόπουλος: Αυτόν θα φέρει ο Ολυμπιακός τον Γενάρη - Το πρώτο όνομα στη λίστα

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: Αυτόν θα φέρει ο Ολυμπιακός τον Γενάρη - Το πρώτο όνομα στη λίστα

Σε αναζήτηση παίκτη για τη μεσαία γραμμή βρίσκονται οι Πειραιώτες, όπως ανέφερε ο γνωστός ρεπόρτερ εξηγώντας τους λόγους για την ανάγκη που έχει προκύψει.

Ολυμπιακός: Για τις κινήσεις του κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προετοιμάζεται ήδη ο Ολυμπιακός, όπως σημείωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, τονίζοντας ότι προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους» είναι η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ και ήδη έχει αρχίσει η προεργασία.

Η πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, καθώς τον Ιανουάριο είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του Copa Africa κι ως εκ τούτου, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα είναι σε θέση να υπολογίζει τους Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Πιέρ Κουντέ, οπότε διαθέσιμοι θα είναι μόνοι οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά και ο νεαρός Σουρλής.

Μια λύση θα μπορούσε να είναι ο Μαμαντού Κανέ, που ο Ολυμπιακός τον έχει αποκτήσει από τη Νέφτσι Μπακού, αλλά τον έχει αφήσει με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο επίσης πρόκειται για Αφρικανό ποδοσφαιριστή (Γουινέα) και δεν θα είχε κάποιο νόημα να τερματιστεί ο δανεισμός του.

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags