Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η τελευταία ενημέρωση από του Ρέντη για Γκάρι - Θα τον ξεκινήσει πάλι βασικό Μαρτίνς;
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-28 18:59:00

Η τελευταία ενημέρωση από του Ρέντη για Γκάρι - Θα τον ξεκινήσει πάλι βασικό Μαρτίνς;

Sportdog Team
Η τελευταία ενημέρωση από του Ρέντη για Γκάρι - Θα τον ξεκινήσει πάλι βασικό Μαρτίνς;

Ο άσος του Ολυμπιακού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις τις οποίες είχε και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακός: Ευχάριστα νέα για τους φίλους του Ολυμπιακού αναφορικά για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς την Πέμπτη και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Συγκεκριμένα, ο 30 εξτρέμ είχε υποστεί μία υπερέκταση στο προσαγωγό μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτή την αναμέτρηση παραχώρησε τη θέση του και έκανε θεραπεία, προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημά του. Τελικά τα κατάφερε και είναι απόλυτα έτοιμος από ιατρικής άποψης.

Μένει να δούμε, αν ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποφασίσει να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Βέβαια δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, ο Μαρτίνς να τον κρατήσει στα «πιτς», ώστε να μην υπάρχει κάποιο ρίσκο. Από την άλλη, ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν κρατιέται και θέλει να αγωνιστεί.

Οι εντυπώσεις που είχε αφήσει από το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν κάτι παραπάνω από θετικές. Έτσι, με αυτό το τρόπο έδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags