Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Τσάβι: "Κλείνει" το deal με Τσάβι - Σε αυτό το ματς κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-28 23:29:00

"Κλείνει" το deal με Τσάβι: Σε αυτό το ματς κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Κλείνει" το deal με Τσάβι: Σε αυτό το ματς κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

Απίθανο θεωρείται, σύμφωνα με την εφημερίδα της Καταλονίας, "Sport", να καθίσει ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με την Ντιναμό Κιέβου στις 2 Νοεμβρίου.

Μπαρτσελόνα - Τσάβι: Ο Τσάβι, ο μοναδικός «εκλεκτός» της διοίκησης για να διαδεχθεί τον Ρόναλντ Κούμαν στο «τιμόνι» της «Μπάρτσα», δεν θα είναι διαθέσιμος για να αναλάβει άμεσα τα ηνία της πρώτης ομάδας, όπως μετέδωσε η εφημερίδα που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ των «μπλαουγκράνα». 

Αυτό σημαίνει ότι αρχικά ο Καταλανός τεχνικός δεν θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του στο προσεχές ματς του Champions League με την Ντιναμό Κιέβου, που είναι προγραμματισμένο για τις 2 Νοεμβρίου και θα πρέπει να περιμένει μέχρι τέσσερις ημέρες ακόμη για το ματς που ακολουθεί με την Θέλτα στο «Μπαλαΐδος», δηλαδή στις 6 Νοεμβρίου.

Τις τελευταίες ώρες ο Τσάβι βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της ομάδας που προπονεί, Αλ Σαντ και σε πρώτη φάση ήρθε σε συμφωνία μαζί τους για να μπορέσει ν΄ αποδεσμευτεί μετά τις 3 Νοεμβρίου.

Εκείνη την ημέρα ο Καταλανός προπονητής θα προσφέρει για τελευταία φορά τις υπηρεσίες του στο κρίσιμο ματς πρωταθλήματος του Κατάρ εναντίον της Αλ-Ντουχαΐλ. Αμέσως μετά θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη για να πιάσει δουλειά ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα. 

Ο Ζοάν Λαπόρτα από την μεριά του στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τον Τσάβι, του ζήτησε να βρεθεί στη Βαρκελώνη τις επόμενες ώρες. Φυσικά, για να οριστικοποιηθούν όλα αυτά, θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags