Facebook Pixel Κώστας Νεστορίδης: Τρέλα Νεστορίδη με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ - "Μπράβο στον Μελισσανίδη - Α ρε και να έπαιζα...." (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-01 00:40:00

Τρέλα Νεστορίδη με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ - "Μπράβο στον Μελισσανίδη - Α ρε και να έπαιζα...." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρέλα Νεστορίδη με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ - "Μπράβο στον Μελισσανίδη - Α ρε και να έπαιζα...." (ΦΩΤΟ)

Το Αγιά Σοφιά OPAP Arena επισκέφτηκε μαζί με τον γιό του ο θρύλος της Ένωσης και ενθουσιάστηκε τονίζοντας πως τέτοιο γήπεδο δεν έχει ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα συγκινήθηκε μπροστά στον πυλώνα που έχει την μορφή του.

Κώστας Νεστορίδης: Μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της Ένωσης βρέθηκε στο νέο γήπεδο της Ένωσης, χωρίς να κρύβει την συγκίνησή του όταν αντίκρυσε την φωτογραφία του να κοσμεί έναν από τους πυλώνες του, τονίζοντας πως τέτοια έδρα δεν έχει ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα έγραψε ο γιος του για την επίσκεψή τους μέσω ανάρτησης.

"Ήθελε να το δει από κοντά…. δυστυχώς λόγω ηλικίας δεν μπόρεσε να ανέβει τα σκαλιά για να πάμε πιο κοντά…. Αυτό πού είπε όταν το είδε ήταν σ’ ευχαριστώ Πρόεδρε!!!! Τό άλλο πού είπε ήταν τι γηπεδάρα είμαι αυτή??? Ούτε ή Ρεάλ Μαδρίτης τέτοιο γήπεδο…. Μπράβο Στον Μελισσανίδη το είπε και το κάνε και κάτι τελευταίο. Ε ρε και να έπαιζα σέ αυτό το γήπεδο τί πλάκες θα τους έκανα……", έγραψε ο Γιώργος Νεστορίδης για όσα είπε ο Κώστας Νεστορίδης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags