Facebook Pixel Super League: Ατάκες φωτιά από πρόεδρο ομάδας της Super League - " Αν ο Κλάτενμπεργκ δεν μπορεί, τότε να πάει σπίτι του"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-31 18:20:00

Ατάκες φωτιά από πρόεδρο ομάδας της Super League - " Αν ο Κλάτενμπεργκ δεν μπορεί, τότε να πάει..."

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά από πρόεδρο ομάδας της Super League - " Αν ο Κλάτενμπεργκ δεν μπορεί, τότε να πάει..."

Με σκληρή γλώσσα προς τον Βρετανό αρχιδιαιτητή μίλησε ο ισχυρός άνδρας συλλόγου που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, τονίζοντας πως αν δεν μπορεί να αλλάξει τις κακές διαιτησίες τότε να αποχωρήσει.

Παναγιώτης Μονεμβασιώτης: Πολλά ήταν τα παράπονα του Απόλλωνα από την διαιτησία στον αγώνα του Σαββάτου (30/10) με τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα να εκδίδει ανακοίνωση, ενώ μια μέρα μετά ο πρόεδρος του συλλόγου, μιλώντας στην ΕΡΤ εξαπέλυσε τα... βέλη του και προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

"Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα, ήταν καλύτερος στον αγώνα αλλά εμείς είμαστε εξαιρετικά εκνευρισμένοι, πολύ εκνευρισμένοι και ελπίζουμε πως η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) διαιτησία του κυρίου Κουτσιαύτη θα είναι η τελευταία. Στέλνουμε μήνυμα στον κύριο Κλάτενμπεργκ, αν δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα, να πάει σπίτι του.

Αν πάλι είναι στην Ελλάδα και θέλει να λύσει τα προβλήματα, τότε οι Κουτσιαύτηδες δεν μπορούν να παίζουν. Δείτε το βίντεο, δείτε σε πόσα γκολ έχει συμμετοχή ο κύριος Κουτσιαύτης, δείτε τα πέναλτι, δείτε το πέναλτι που δεν έδωσε στον Απόλλωνα και θα βγάλετε συμπέρασμα. Δεν μπορούμε να έχουμε διαιτητές στην Α’ Εθνική σαν τον Κουτσιαύτη", είπε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags