Facebook Pixel Άκης Μάντζιος: Ατάκες φωτιά Μάντζιου - "Δικαιωθήκαμε που θέλαμε ξένους διαιτητές - Μπορούσαμε τη νίκη" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-31 22:07:00

Ατάκες φωτιά Μάντζιου - "Δικαιωθήκαμε που θέλαμε ξένους διαιτητές - Μπορούσαμε τη νίκη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά Μάντζιου - "Δικαιωθήκαμε που θέλαμε ξένους διαιτητές - Μπορούσαμε τη νίκη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα αγωνιστικά στάθηκε ο Έλληνας τεχνικός του Άρη μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ τονίζοντας πως οι παίκτες έπαιξαν καλύτερα και άξιζαν μέχρι και τη νίκη στο ΟΑΚΑ.

Άκης Μάντζιος: Αφού τόνισε πως για αυτές τις αποφάσεις ο Άρης ήθελε ξένο διαιτητή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Έλληνας τεχνικός των Κίτρινων ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και άξιζε ακόμα και τη νίκη στο ΟΑΚΑ.

"Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο σήμερα. Θα μιλήσω καθαρά αγωνιστικά και μόνο: πριν το γκολ είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά και μετά το γκολ, είχαμε τη δυνατότητα να ισοφαρίσαμε. Από κει και πέρα έγιναν πράγματα που δικαιώνουν την ομάδα που ζητούσε ξένους διαιτητές για αυτά τα ντέρμπι. Και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα, παίξαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και, παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0, πετύχαμε γκολ, θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε ακόμη και να πάρουμε το παιχνίδι", είπε ο Άκης Μάντζιος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags