Facebook Pixel La Liga: "Έμφραγμα" για Σοσιεδάδ στο τελευταίο λεπτό του ντέρμπι - Επέστρεψε στις νίκες η Ατλέτικο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-01 00:19:00

"Έμφραγμα" για Σοσιεδάδ στο τελευταίο λεπτό του ντέρμπι - Επέστρεψε στις νίκες η Ατλέτικο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Έμφραγμα" για Σοσιεδάδ στο τελευταίο λεπτό του ντέρμπι - Επέστρεψε στις νίκες η Ατλέτικο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπιλμπάο πήρε βαθμό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο ντέρμπι των Βάσκων, όμως η Σοσιεδάδ παρέμεινε στην πρώτη θέση τη La Liga, ενώ το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε κέρδισε με 3-0 την Μπέτις και έφτασε στο -3 από την κορυφή έχοντας έναν αγώνα λιγότερο.

La Liga: Σοκ για την Σοσιεδάδ στο ντέρμπι των Βάσκων με την Μπλιμπάο, που έπαιζε με 10 παίκτες από το 84' λόγω αποβολής του Μαρτίνες για αγκωνιά από το 84', να βρίσκει γκολ στο 90+1' με τον Μουνιάν και να ισοφαρίζει το τέρμα του Ίσακ από το 58', με πέναλτι, μοιράζοντας τους βαθμούς στον αγώνα.

Παρόλα αυτά με αυτό το σκορ η Σοσιεδάδ παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος με έναν πόντο πάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης και την Σεβίλλη και στο +3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, που όμως έχουν έναν αγώνα λιγότερο από τους πρωτοπόρους.

Το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν εντυπωσιακό μετά από καιρό και έκανε περίπατο απέναντι στην Μπέτις κερδίζοντας με 3-0. Το σκορ άνοιξε για τους Ροχιμπλάνκος με εντυπωσιακό γκολ ο Καράσκο στο 26', ενώ στο 50' ακυρώθηκε για οφσάιντ τέρμα του Ερμόσο. Μόλις 13 λεπτά μετά το αυτογκόλ του Πετσέλα θα κάνει το σκορ 2-0, ενώ στο 80' με γκολ του Φέλιξ, μετά από ασίστ του Βέλγου θα γίνει το τελικό 3-0.

Στις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις της Κυριακής (31/10) η Μαγιόρκα θα καταφέρει να πάρει βαθμό στην έδρα της Κάντιθ, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες (1-1), ενώ η Χετάφε θα κερδίσει με 2-1 την Εσπανιόλ εντός έδρας.

Δείτε τα highlights από τους αγώνες της La Liga.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags