Facebook Pixel Άρης: Αποκαλύψεις Ναζλίδη - Καταγγέλλει ανθρώπους άσχετους με το ποδόσφαιρο στα αποδυτήρια του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-01 17:44:00

Αποκαλύψεις ανθρώπου του Άρη - Καταγγέλλει ανθρώπους άσχετους με το ποδόσφαιρο στα αποδυτήρια

Sportdog Team
Αποκαλύψεις ανθρώπου του Άρη - Καταγγέλλει ανθρώπους άσχετους με το ποδόσφαιρο στα αποδυτήρια

Για τα όσα έζησε στο ΟΑΚΑ πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Θωμάς Ναζλίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Άρης: Για τα όσα έζησε στο ΟΑΚΑ πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Θωμάς Ναζλίδης, μιλώντας στο Yellow Radio 101,7 της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για αυτά που έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου: «Το τι θέλανε να κάνουν το είχαμε καταλάβει από Δευτέρα και Τρίτη. Φάνηκε από την διαιτησία, φάνηκε από την υποδοχή, μας έκαναν θέματα με τα δελτία, με τον πάγκο, το που θα κάτσει ποιος. Ψάχνανε το παραμικρό, πράγματα που δεν έχουν γίνει ξανά για να χαλάσουν την ηρεμία της ομάδας. Την διαιτησία του κ.Διαμαντόπουλου την είδε όλη η Ελλάδα. Στο ημίχρονο είδα τον Μελισσανίδη που ήταν στον προθάλαμο των αποδυτηρίων, υπήρχαν εκεί πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Γίνανε κάποια άσχημα πράγματα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και το έχει μάθει όλη η Ελλάδα».

Για τον Διαμαντόπουλο: «Όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο καταλαβαίνει τι ήθελε να κάνει από την πρώτη στιγμή ο διαιτητής. Όταν ο τέταρτος πάει στον πάγκο της ΑΕΚ να λέει να βγάλουν τον Ρότα για να μην φάει κόκκινη. Ο Διαμαντόπουλος μας είπε «μην μιλάτε». Όταν κάποιος θέλει να κάνει κάτι, δεν λογαριάζει κανέναν. Η χρήση VAR στην Ελλάδα έχει γίνει τι θέλει ο καθένας, ο Ολλανδός τι είδε; Να ξέρουμε και εμείς τι είναι το πέναλτι, να ξέρουμε και εμείς».

Για το αγωνιστικό: «Ο Άρης στο γήπεδο ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, το έδειξε αυτό. Ακόμη και με τα όσα έγιναν θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Είναι κρίμα για όλη την λειτουργία της ομάδας, να τα κάνεις όπως πρέπει όλα και να μην παίρνεις ούτε την ισοπαλία. Πλέον είναι μονόδρομος για την ομάδα, πρέπει να κυριαρχήσει και να κερδίσει».

Πηγή: Yellow Radio 101,7

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags