Facebook Pixel Φενέρμπαχτσε - Βίτορ Περέιρα: Οργή και αποδοκιμασίες για Περέιρα - Υπό απόλυση από τη Φενέρ - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι
| 2021-11-02 16:10:00

Οργή και αποδοκιμασίες για Περέιρα - Υπό απόλυση από τη Φενέρ - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι

Sportdog Team
Οργή και αποδοκιμασίες για Περέιρα - Υπό απόλυση από τη Φενέρ - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι

Οργή προκάλεσε στη Φενερμπαχτσέ η τρίτη στη σειρά ήττα στο τουρκικό πρωτάθλημα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Εuropa League, που βρίσκεται στην 7η θέση με 19 βαθμούς, είχε ξανά μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο και αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους.

Φενέρμπαχτσε - Βίτορ Περέιρα: Η ήττα αυτή προκάλεσε την οργή των φιλάθλων της τουρκικής ομάδας, οι οποίοι τα έβαλαν με τον Βίτορ Περέιρα. 

Ο Πορτογάλος κόουτς βρίσκεται από την αρχή της σεζόν στο στόχαστρο των οπαδών, εξαιτίας των εμφανίσεων της ομάδας, αλλά και για τις επιλογές του σε κρίσιμα παιχνίδια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των τουρκικών ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας σκέφτεται την αντικατάσταση του Περέιρα για ν' αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.

Το CNN Turk αναφέρει πως η διοίκηση είναι έτοιμη ν' ανακοινώσει την απόλυση του και υπάρχουν επαφές με τον Σλάβεν Μπίλιτς, ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Κίνα, ενώ έχει γίνει κρούση και στον Λισιέν Φαβρ, αλλά η περίπτωση του είναι δύσκολη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags