Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μόνο ντροπή! Έκλεψαν τα κασκόλ και έκοψαν τα κοντάρια από το μνημείο του ΠΑΟΚ στα Τέμπη (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-02 18:32:00

Μόνο ντροπή! Έκλεψαν τα κασκόλ και έκοψαν τα κοντάρια από το μνημείο του ΠΑΟΚ στα Τέμπη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μόνο ντροπή! Έκλεψαν τα κασκόλ και έκοψαν τα κοντάρια από το μνημείο του ΠΑΟΚ στα Τέμπη (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες μέρες εκπλάπησαν οι σημαίες του ΠΑΟΚ από το μνημείο για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του συλλόγου, χωρίς οι δράστες να γίνουν γνωστοί.

ΠΑΟΚ: Φαίνεται, όμως, ότι η... δίψα τους να προσβάλλουν την μνήμη νεαρών παιδιών που τιμά εδώ και 22 χρόνια ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, δεν σταμάτησε με αυτή την άκρως προσβλητική κίνηση.

Το πρωί της Τρίτης (2/11), ο ιερέας πατέρας Πορφύριος, που τελεί κάθε χρόνο το μνημόσυνο για τα «αετόπουλα» που έφυγαν από την ζωή, περνώντας από τον χώρο του μνημείου αντίκρισε μία ακόμη σοκαριστική εικόνα.

Από το μνήμα έλειπαν τα κασκόλ που επί χρόνια αφήνουν οπαδοί διαφόρων ομάδων και απλοί άνθρωποι που περνούν από τον χώρο, ενώ τα κοντάρια πάνω στα οποία ήταν τοποθετημένες οι σημαίες που εκλάπησαν έχουν κοπεί. Παραμένει ακόμη άγνωστο ποια νοσηρά μυαλά σκέφτηκαν και προέβησαν σε αυτές τις άρρωστες πράξεις.

Ο ιερέας μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Τεμπών και έκανε καταγγελία για κλοπή και φθορά, δίνοντας παράλληλα και κατάθεση. Μάλιστα, ανέβασε και ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά μήνυμα στα social media, στο οποίο αναφέρει: "Είναι κρίμα κάποιοι συνάνθρωποί μας, με αρρωστημένα μυαλά (!!!) να κάνουν αυτά σε χώρους ΙΕΡΟΥΣ που χάσανε την ζωή τους, 6 νέα παλικάρια. Λυπούμαι πολύ για την κατάντια μας.

Έχουν πάρει μέχρι και τα κασκόλ και κάθε σύμβολο...... Με συγχωρείτε λόγω φόρτισης συναισθηματικής, σταματάω εδώ."

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags