Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βόμβες" από παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν ξέρω αν μιλάνε Γκαρσία και Λουτσέσκου αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-04 00:05:00

"Βόμβες" από παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν ξέρω αν μιλάνε Γκαρσία και Λουτσέσκου αλλά..."

Sportdog Team
"Βόμβες" από παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν ξέρω αν μιλάνε Γκαρσία και Λουτσέσκου αλλά..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε στην συνεργασία που πρέπει να έχουν ο Ρουμάνος και ο Ουρουγουανός τεχνικός ώστε να υπάρξει πρόοδος στον σύλλογο.

Παναγιώτης Κερμανίδης: Στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" του Metropolis 95.5 μίλησε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, όπου αναφέρθηκε στις σχέσεις Λουτσέσκου και Γκαρσία, αλλά και στον αγώνα της ομάδας με την Κοπεγχάγη την Πέμπτη (4/11).

"Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ βγάζει σπουδαία ταλέντα, τα προωθεί, όμως δυστυχώς τα πουλάει. Η φουρνιά του 2000 του ΠΑΟΚ είναι φοβερή και την γνωρίζω πολύ καλά, καθώς τεθήκαμε αντίπαλοι με τους Μπέμπηδες. Ο Βασίλης Μήττας τους είχε επιλέξει και είναι ένας ένας. Ο Μιχαηλίδης, ο Τσιγγάρας, ο Τζόλης, ο Λύρατζης, ο Διαμαντής, ο Μπαλογιάννης και άλλα παιδιά. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά πάνω σε αυτά τα παιδιά. Εδώ δεν βγήκε μόνο ένα παιδί, αλλά πάρα πολλά. Γνωρίζω τη βάρος ρίχνει ο ΠΑΟΚ στις ακαδημίες του. Με τα τουρνουά που κάνουν, τα Πρωταθλήματα που δίνουν με δυνατούς αντιπάλους, με τη δουλειά που κάνουν και την υποδομή που έχουν"

Για την επέκταση της συνεργασίας με τους Τσιγγάρα και Μιχαηλίδη:

"Χάρηκα για τον Τσιγγάρα γιατί έδωσε τις εξετάσεις του πέρυσι με τον Γκαρσία. Φέτος, όλοι περίμεναν ότι θα πάρει την παραπάνω ευκαιρία, αλλά δυστυχώς δεν το βλέπουμε να γίνεται αυτό. Είμαι χαρούμενος που ανανεώθηκε η συνεργασία και με τον Μιχαηλίδη γιατί και τα δυο παιδιά είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Με τον Μιχαηλίδη και τον Τζόλη άγγιξε το Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ. Ο Μιχαηλίδης έκανε κάποια λάθη στην αρχή, όμως στη συνέχεια με τα παιχνίδια που πήρε ψήθηκε και πάει πάρα πολύ καλά. Ποτέ δεν είναι αργά, ΠΑΟΚ είσαι και νομίζω ότι ο Τσιγγάρας θα πάρει τις ευκαιρίες του και ελπίζω να τις αρπάξει".

Για το αυριανό ματς με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα:

"Μακάρι ο ΠΑΟΚ να κερδίσει την Κοπεγχάγη και να κάνει το άλμα για την πρώτη θέση. Έχει επιβαρυμένο πρόγραμμα, έχει αρκετούς τραυματισμούς και τώρα πρέπει να δοθούν οι ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Ο ΠΑΟΚ αν είναι σοβαρός αύριο θ να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και θα αγκαλιάσει την πρώτη θέση. Ας επικεντρωθούν όλοι στην ομάδα μόνο σ΄ αυτή την αναμέτρηση".

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ο ΠΑΟΚ στις μικρότερες ηλικίες έχει αρκετά ταλέντα. Παρακολουθώντας περισσότερο την Κ15 ο Τσίτσιλας κάνει τη διαφορά. Είναι παίκτης για μεγάλα πράγματα. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ έχει κι άλλα παιδιά, αλλά εγώ εστιάζω σ΄ αυτό το παιδί. Και ο Στέφανος Τζίμας ξεχωρίζει. Έχει πολλά ταλέντα ο ΠΑΟΚ στις ακαδημίες του. Γκαρσία και Λουτσέσκου δεν ξέρω πόσο μιλάνε μεταξύ τους και τι συνεργασία έχουν. Κάναμε τη Β΄ ομάδα για να μην πάνε αλλού τα δικά μας παιδιά. Πρέπει να κοιτάξουμε εκεί. Ο Γκαρσία δουλεύει πάρα πολύ καλά το υλικό του και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ποιος μπορεί να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Πρέπει να γίνει απαραίτητη η συνεργασία Γκαρσία και Λουτσέσκου", είπε ο Παναγιώτης Κερμανίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags