Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτή είναι η απόφαση του Μαρτίνς για Μπουχαλάκη - Τον πήρε στην αποστολή για Άιντραχτ;
| 2021-11-03 21:04:00

Αυτή είναι η απόφαση του Μαρτίνς για Μπουχαλάκη - Τον πήρε στην αποστολή για Άιντραχτ;

Sportdog Team
Αυτή είναι η απόφαση του Μαρτίνς για Μπουχαλάκη - Τον πήρε στην αποστολή για Άιντραχτ;

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε στη δημοσιότητα τους 22 ποδοσφαιριστές που θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τους Γερμανούς δίνοντας την απάντηση για το... σήριαλ των ημερών με την συμμετοχή ή όχι του αρχηγού ης ομάδας.

Ολυμπιακός: Με τον Ανδρεά Μπουχαλάκη στην αποστολή θα προετοιμαστούν οι Ερυθρόλευκοι στην αναμέτρηση με την Άιντραχτ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι αυτός που θα αποφασίσει λίγες ώρες πριν την σέντρα για το αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Σισέ, όπως και ο Καρμπόβνικ, αλλά και ο Μάρκοβιτς.

"Η αποστολή για την Άιντραχτ. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκούρου, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags