Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Τσάβι: Ραγδαίες εξελίξεις για Τσάβι - Τότε "κλειδώνει" το deal με Μπαρτσελόνα - "Μέχρι την Παρασκευή θα..."
| 2021-11-04 16:44:00

Ραγδαίες εξελίξεις για Τσάβι - Τότε "κλειδώνει" το deal με Μπαρτσελόνα - "Μέχρι την Παρασκευή θα..."

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις για Τσάβι - Τότε "κλειδώνει" το deal με Μπαρτσελόνα - "Μέχρι την Παρασκευή θα..."

Οι εξελίξεις με την υπόθεση του Τσάβι Ερνάντες στην Μπαρτσελόνα είναι ραγδαίες και νέα δημοσιεύματα θεωρούν την συμφωνία να κάτσει στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" σχεδόν δεδομένη.

Μπαρτσελόνα - Τσάβι: Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του deal βρίσκεται η Μπαρτσελόνα με την Αλ Σαντ για να επαναπατρίσει τον Τσάβι Ερνάντες, και να τον βάλει να κάτσει στον καταλανικό πάγκο μετά την αποχώρηση του Ρόναλντ Κούμαν.

Σύμφωνα με την καταλανική "Sport", οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται και εκφράζεται η εκτίμηση ότι η συμφωνία είναι στην τελική ευθεία.

Μάλιστα, παραθέτοντας τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, η "Sport" εκτιμά ότι οι εκπρόσωποί της Μπαρτσελόνα στο Κατάρ, Ράφα Γιούστε και Ματέου Αλεμάνι προχωρούν τις διαδικασίες καταλήγοντας ότι η ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο ομάδων και της έναρξης της συνεργασίας Τσάβι θα γίνει την Παρασκευή με σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, εκτιμά ότι το Σάββατο θα είναι σε θέση ο Τσάβι να ταξιδέψει με προορισμό την Βαρκελώνη, για τα τυπικά και να πιάσει δουλειά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags