Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη: Τεράστια έκπληξη Λουτσέσκου στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Ποιον άφησε εκτός, "πείραμα" στην άμυνα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-04 20:50:00

Τεράστια έκπληξη Λουτσέσκου στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Ποιον άφησε εκτός, "πείραμα" στην άμυνα!

Sportdog Team
Τεράστια έκπληξη Λουτσέσκου στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Ποιον άφησε εκτός, "πείραμα" στην άμυνα!

Δείτε τις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού για το μεγάλο παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά με αντίπαλο την Κοπεγχάγη στο γήπεδο της Τούμπας.

Εκπλήξεις επεφύλασσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με την Κοπεγχάγη, καθώς ξεκινά τον Κρέσπο σε θέση δεξιού μπακ και αφήνει στον πάγκο τους Βαρέλα, Τέιλορ!

Στο 4-2-3-1 του Δικεφάλου, ο Πασχαλάκης ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Μιχαηλίδη. Σβαμπ, Κούρτιτς θα είναι στον χώρο του κέντρου, με τον Ελ Καντουρί στα αριστερά, τον Α.Ζίβκοβιτς στα δεξιά και τον Μπίσεσβαρ πίσω από τον Σφιντέρσκι.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Σφιντέρσκι.

Στον πάγκο κάθονται οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βαρέλα, Λύρατζης, Τέιλορ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Μουργκ, Άκπομ, Κούτσιας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags