Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Τσάβι: Η Μπαρτσελόνα θέλει να ανακοινώσει έως αύριο τον Τσάβι!
| 2021-11-04 23:38:00

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ανακοινώσει έως αύριο τον Τσάβι!

Sportdog Team
Η Μπαρτσελόνα θέλει να ανακοινώσει έως αύριο τον Τσάβι!

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα που βρίσκονται στη Ντόχα, δηλώνουν πεπεισμένοι ότι θα επιστρέψουν στη Βαρκελώνη με τον Τσάβι ως νέο προπονητή του συλλόγου.

Μπαρτσελόνα - Τσάβι Εν αναμονή της τελικής συνάντησης του Τσάβι με τον σεΐχη-ιδιοκτήτη της Αλ Σαντ, καθώς δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία στις προηγούμενες συνομιλίες μεταξύ των δύο συλλόγων, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη αποφασίσει ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία, θα πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του συμβολαίου (λήγει το 2025), η οποία είναι πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Οι Ράγια Γιούστε και Ματέου Αλεμάνι συναντήθηκαν με τον Τσάβι σήμερα το πρωί και στη συνέχεια είχαν νέες επαφές με τους ανθρώπους της Αλ Σαντ, όμως αναφέρει η εφημερίδα της Καταλωνίας Mundo Deportivo.

Πηγές από τον σύλλογο της Bαρκελώνης εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι η συμφωνία με τον Τσάβι μπορεί να ανακοινωθεί αύριο Παρασκευή.

Παντως εάν δεν υπάρξει πρόοδος στις συνομιλίες μεταξύ Τσάβι και σεΐχη, έχει αποφασιστεί η Μπαρτσελόνα να πληρώσει τα πέντε εκατομμύρια της ρήτρας.

Ο Τσάβι κάθισε στον πάγκο της Αλ Σαντ για τελευταία φορά την Τετάρτη, στην εκτός έδρας ισοπαλία (3-3) εναντίον της Αλ Ντουχάιλ την Τετάρτη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags