Facebook Pixel Γουάντα Νάρα: Φοβερά πράγματα! Η Γουάντα Νάρα μαζί με τον Μάξι Λόπες ξανά μετά τον χωρισμό με τον Ικάρντι (ΦΩΤΟ)
| 2021-11-05 23:47:00

Φοβερά πράγματα! Η Γουάντα Νάρα μαζί με τον Μάξι Λόπες ξανά μετά τον χωρισμό με τον Ικάρντι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φοβερά πράγματα! Η Γουάντα Νάρα μαζί με τον Μάξι Λόπες ξανά μετά τον χωρισμό με τον Ικάρντι (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής της Παρί έχει χωρίσει με την ατζέντη του, εκείνη ανέβασε φωτογραφία στα social media όπου είναι μαζί με τον πρώην σύζυγό της.

Γουάντα Νάρα: Απίστευτα πράγματα με την Αργεντίνα πρώην σύζυγο του Ικάρντι, λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή, ανέβασε φωτογραφία στα προσωπικά της social media, με τον πρώην σύζυγό της, που είχε χωρίσει για να είναι μαζί με τον ποδοσφαιριστή της Παρί, ενώ μαζί είναι τα τρία παιδιά τους, Βαλεντίνο, Κωνσταντίνο και Βενέδικτο, αλλά και η νυν σύντροφός του, Ντανιέλα Κρίστιανσον.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση και έχει προκαλέσει... καταιγίδα σχολίων είναι ο χρόνος που επέλεξε η Γουάντα Νάρα να ανεβάσει τη φωτογραφία, αν και αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι είναι πως θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τον Μάξι Λόπες που βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών τους αυτή τη δύσκολη περίοδο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags