Facebook Pixel Sportdog.gr | "Πυρά" Superleague κατά της ΕΡΤ - "Χουντική εντολή, δεν υπήρχε ενημέρωση για..."
| 2021-11-06 17:14:00

"Πυρά" Superleague κατά της ΕΡΤ - "Χουντική εντολή, δεν υπήρχε ενημέρωση για..."

Sportdog Team
"Πυρά" Superleague κατά της ΕΡΤ - "Χουντική εντολή, δεν υπήρχε ενημέρωση για..."

Σκληρή ανακοίνωση από τη διοργανώρια αρχή της Superleague 2 κατά της ΕΡΤ, κατά της οποίας βάλλει για την απόφαση να μην υπάρχει ενημέρωση στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/11).

Με ανακοίνωση της η Superleague 2 καταγγέλλει την ΕΡΤ για αποσιώπηση από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, των όσων συνέβαιναν στους αγώνες Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’, Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου και Ρόδος – Εργοτέλης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Δημόσια Ραδιοφωνία, η ΕΡΑ όλων των Ελλήνων, παρότι διαθέτει ειδική συχνότητα μετάδοσης και ενημέρωσης για τα αθλητικά δρώμενα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, σήμερα προέβη σε μια πρωτοφανή κίνηση:
Δεν μετέδωσε -ούτε καν ενημέρωνε για- την εξέλιξη των τριών αγώνων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μας, της Super League 2!

Η διοίκηση της ΕΡΤ ΑΕ, που προφανώς έδωσε τέτοια «χουντική» εντολή αποσιώπησης των όσων συνέβαιναν στις μεσημεριανές αναμετρήσεις Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’, Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου και Ρόδος – Εργοτέλης, θα πρέπει να γνωρίζει ότι το να ηγείται της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης αποτελεί τιμή, αλλά και βαριά ευθύνη απέναντι σε κάθε πολίτη αυτού του κράτους.

Οι κύριοι Κωνσταντίνος Ζούλας (πρόεδρος), Γιώργος Γαμπρίτσος (Διευθύνων Σύμβουλος) και Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου (Γενικός Διευθυντής Προγράμματος), οι ίδιοι που στις άκαρπες έως τώρα συζητήσεις μας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αποκάλεσαν τις 34 ΠΑΕ της SL2 «χωριά», υπερέβησαν τα εσκαμμένα.
Η ραδιοφωνική ενημέρωση των Ελλήνων σ’ όλη την επικράτεια και στο εξωτερικό, η οποία δεν έχει και το παραμικρό κόστος δικαιωμάτων, είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη. Αντ’ αυτής, οι προαναφερόμενοι κύριοι, σήμερα εξαφάνισαν από το χάρτη της χώρας (ακόμα και) τα «χωριά».

Ο λόγος περνάει πλέον στους πολιτικούς τους προϊσταμένους, στον αρμόδιο Υφυπουργό, Γιάννη Οικονόμου και στον Πρωθυπουργό.

Ο πλουραλισμός και το δικαίωμα στην ενημέρωση δεν είναι διαπραγματεύσιμα, ούτε ιδιοκτησία των εκάστοτε επικεφαλής στην ΕΡΤ ΑΕ. Από τους «τσιφλικάδες» και τους «χωριάτες» (κολλήγους) πέρασαν ανεπιστρεπτί 111 χρόνια…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags