Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Τσάβι: Νέα εποχή στην Μπαρτσελόνα - Οι έξι πρώτες αλλαγές του Τσάβι - Αποκαλυπτικό δημοσίευμα! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-09 12:55:00

Νέα εποχή στην Μπαρτσελόνα - Οι έξι πρώτες αλλαγές του Τσάβι - Αποκαλυπτικό δημοσίευμα! (vid)

Sportdog Team
Νέα εποχή στην Μπαρτσελόνα - Οι έξι πρώτες αλλαγές του Τσάβι - Αποκαλυπτικό δημοσίευμα! (vid)

Οι Καταλανοί μπήκαν σε νέα εποχή με την έλευση στον πάγκο του Τσάβι Ερνάντες, ο οποίος αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα στην λειτουργία των "μπλαουγκράνα".

Μπαρτσελόνα - Τσάβι: Ο 41χρονος προπονητής παρουσιάστηκε και επίσημα από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα, γνωρίζοντας την αποθέωση στο "Καμπ Νου" και πλέον όλοι περιμένουν να αφήσει το δικό του στίγμα, όπως έκανε και ως ποδοσφαιριστής της ομάδας από το 1998 μέχρι το 2015.

Σύμφωνα με την εκπομπή "El Gran Debate", ο Τσάβι έχει ήδη στο μυαλό του τις έξι πρώτες αλλαγές που πρόκειται να κάνει άμεσα στην Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε πως μπαίνει τέλος στα ταξίδια του Ζεράρ Πικέ, οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται περισσότερες ώρες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και ταυτόχρονα δεν θα κάνουν μόνοι τους ατομικές προπονήσεις.

Την ίδια στιγμή, έχει εισηγηθεί την ανανέωση των ιατρικών υπηρεσιών και το στιλ παιχνιδιού της ομάδας δεν είναι "διαπραγματεύσιμο", ενώ θα βάλει "φρένο" και στη χρήση των social media σε όλους τους παίκτες ανεξαιρέτως.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags