Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έσκασε τώρα! Αυτός ο ξένος παίκτης του ΠΑΟΚ στην λίστα του Τζέραντ στη Ρέιντζερς
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-09 19:50:00

Έσκασε τώρα! Αυτός ο ξένος παίκτης του ΠΑΟΚ στην λίστα του Τζέραντ στη Ρέιντζερς

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Αυτός ο ξένος παίκτης του ΠΑΟΚ στην λίστα του Τζέραντ στη Ρέιντζερς

Φαίνεται πως ο τεχνικός των Gers έχει τα μάτια του στραμμένα και στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Δικέφαλο του Βορρά καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα θέλει να αποκτήσει παίκτη που βρίσκεται στην Τούμπα.

Σίντζι Καγκάβα: Μπορεί ο Ιάπωνας να ήταν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (7/11) όμως είναι πολύ πιθανό ο ποδοσφαιριστής να αποτελέσει παρελθόν τον Ιανουάριο με την Αμερική να φαντάζει πιθανότερος προορισμός, όμως σύμφωνα με το BBC και η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ ψάχνεται για να τον αποκτήσει.

"Υπάρχουν φήμες ότι ο Σίντζι Καγκάουα μπορεί να μεταγραφεί στους Ρέιντζερς ανέφερε ο βρετανικός ιστότοπος πληροφοριών μεταγραφών «Transfer Roomers Bot», επικαλούμενος αναφορές του βρετανικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα BBC και αναμένεται προσφορά 120 εκατομμύρια γιεν (περίπου 915.000 ευρώ).

Οι Ρέιντζερς είναι η πρωταθλήτρια Σκωτίας και κέρδισαν την περασμένη σεζόν τον τίτλο με προπονητή τον Στίβεν Τζέραρντ. Ο Καγκάβα έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ελλάδα και περιμένει επίσημη προσφορά αλλά φαίνεται να είναι καλά νέα για τον ίδιο που θέλει να δώσει προτεραιότητα στην Ευρώπη και δεν θέλει να συνεχίσει στην Αμερική ή να επιστρέψει στην πατρίδα του", αναφέρει η ιαπωνική έκδοση του yahoo για τον Σίντζι Καγκάβα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags