Facebook Pixel Ερνέστο Βαλβέρδε - Εθνική Ελλάδας: Αυτή είναι η αλήθεια για Βαλβέρδε και Εθνική - Αποκάλυψη του μάνατζέρ του στο Sportdog!
| 2021-11-10 14:04:00

Αυτή είναι η αλήθεια για Βαλβέρδε και Εθνική - Αποκάλυψη του μάνατζέρ του στο Sportdog!

του Γιώργου Κτενά
Αυτή είναι η αλήθεια για Βαλβέρδε και Εθνική - Αποκάλυψη του μάνατζέρ του στο Sportdog!

Η έντονη φημολογία πριν την Ισπανία για επιστροφή του Βάσκου τεχνικού. Ο μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, μιλάει στο Sportdog.gr για τα σενάρια των τελευταίων ημερών και ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

Ερνέστο Βαλβέρδε - Εθνική Ελλάδας: Το όνομα του Βάσκου προπονητή έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ των ελληνικών Μέσων το τελευταίο διάστημα, για πολλούς και διάφορους λόγους. Για παράδειγμα είχε συνδεθεί θεωρητικά η περίπτωσή του με τον ΠΑΟΚ, το περασμένο καλοκαίρι, αν και τελικά ο Δικέφαλος είχε προχωρήσει στη συμφωνία με τον Λουτσέσκου.

 

Ακόμα, φαίνεται ότι υπήρξε και από την ΑΕΚ ενδιαφέρον, μετά την αποχώρηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αν και είναι σαφές ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε να προκύψει θέμα με τον Ερνέστο στην Ένωση: Ο Βαλβέρδε είναι εκτός πάγκων εδώ και κάμποσο καιρό, δύσκολα θα αναλάμβανε μια ομάδα στη μέση τής σεζόν ακόμα κι αν τον ικανοποιούσε οικονομικά.

 

Κι εδώ είναι που έχει μπει, το τελευταίο διάστημα, το θέμα τής Εθνικής Ελλάδας και του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς το όνομά του έπεσε στο τραπέζι σύμφωνα με δημοσιεύματα, αν και ο Τζον Φαν'τ Σιπ παραμένει το ακλόνητο φαβορί.

 

Μάλιστα, για τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού, είχαν υπήρξε αντίστοιχα ρεπορτάζ και επί θητείας του Θοδωρή Ζαγοράκη, σημειώνοντας πως ήταν η Νο1 επιλογή του για την Εθνική ομάδα την περίοδο που ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

 

Κατά πόσο, όμως, θα μπορούσε να υπάρξει θέμα με τον Βάσκο και την Εθνική; "Δεν υπάρχει τίποτα για τον Ερνέστο και την Εθνική Ελλάδας", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο μάνατζερ του Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, και όταν τον ρωτήσαμε αν εκτιμά ότι στο μέλλον μπορεί να αλλάξει κάτι, απάντησε "Δεν πιστεύω τίποτα. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα για τον Ερνέστο και την Εθνική Ελλάδας".

 

Να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα, που προφανώς δεν θα το έλεγε ποτέ δημόσια ο Ιμπάνιεθ: Για να υπογράψει κάποιος συμβόλαιο με τον Βαλβέρδε σήμερα, χρειάζεται ποσό πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ (στην Μπαρτσελόνα λάμβανε ετησίως 3,5 εκατ. ευρώ). Την ώρα που η ΕΠΟ δίνει στον Φαν'τ Σιπ και τους συνεργάτες του 500.000 ευρώ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παρέμβαση" Μέντες για Σεμέδο, νέα συμφωνία με Μαρινάκη - Τα... νεύρα για ΠΑΟΚ και η πώληση 8 εκατ.!


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags