Facebook Pixel ΑΕΚ: "Σαρώνει" στην Ελλάδα η ΑΕΚ - Αυτή είναι η μεταγραφή λίστα Γιαννίκη - Τεράστια έπληξη με ξένο άσο
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-10 16:02:00

"Σαρώνει" στην Ελλάδα η ΑΕΚ - Αυτή είναι η μεταγραφική λίστα Γιαννίκη - Τεράστια έπληξη με ξένο άσο

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Σαρώνει" στην Ελλάδα η ΑΕΚ - Αυτή είναι η μεταγραφική λίστα Γιαννίκη - Τεράστια έπληξη με ξένο άσο

Η Ένωση φορτσάρει για τον Γενάρη και "τρέχει" για παίκτες που ξεχωρίζουν. Ποια είναι τα ονόματα που βρίσκονται πολύ ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα, γιατί τους έχει ξεχωρίσει ο Αργύρης Γιαννίκης και ο παίκτης έκπληξη που αρέσει από τον Αστέρα Τρίπολης και δεν είναι ο γκολκίπερ Τσιφτσής!
 

Το περασμένο καλοκαίρι έγιναν στην ΑΕΚ "ενέσεις ποιότητας" με σημαντικούς ξένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πήραν αμέσως φανέλα βασικού και πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ένωση. Δίπλα στα ονόματα των Τσούμπερ, Άμραμπατ, Βράνιες, Αραούχο και Στάνκοβιτς ωστόσο, υπάρχουν και Έλληνες παίκτες, όπως οι Τζαβέλλας, Μήτογλου και Ρότα, που έχουν βρει επίσης σημαίνοντα ρόλο στην ομάδα.

 

Κάτι που σημαίνει ότι οι Κιτρινόμαυροι ακολουθούν μια όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένη μεταγραφική πολιτική, βάσει της οποίας κυνηγούν μεν υπερβάσεις με ξένους από το "πάνω ράφι", αλλά παράλληλα δεν παραλείπουν να επενδύουν και στην ελληνική αγορά.

 

Αυτό δεν θα αλλάξει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και δεν είναι τυχαίο που ήδη ο Δικέφαλος φέρεται να τσεκάρει παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα για την ενίσχυσή του.
 

Ο Άιας Άοσμαν είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει προσελκύσει τα "κιτρινόμαυρα" βλέμματα και ο 27χρονος τσεκάρεται ενόψει Ιανουαρίου. Οι εμφανίσεις του με τον Ιωνικό είναι εξαιρετικές, αφού αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σε απόδοση δημιουργικούς μέσους της Super League. Οι καλές σχέσεις που έχει η ΑΕΚ με την ομάδα της Νίκαιας την βοηθούν να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

 

Οι Κιτρινόμαυροι ρίχνουν ματιές και προς την Τρίπολη, εκεί όπου παρά την μέτρια φετινή πορεία του Αστέρα, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοσή τους.  Ο γκολκίπερ Αντώνης Τσιφτσής βρίσκεται στα υπ'όψιν για την Ένωση, η οποία άλλωστε φέρεται να ψάχνεται και για τερματοφύλακα.

 

Ο Στάνκοβιτς μπορεί να απουσιάσει για σημαντικό χρονικό διάστημα εξαιτίας επέμβασης που θα κάνει στο γόνατο και υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο η AΕΚ θα αξιοποιήσει τον Τσιντώτα ως βασικό στο διάστημα της απουσίας του Αυστριακού. Ο 22χρονος Τσιφτσής είναι ένας τερματοφύλακας που έχει όλο το μέλλον μπροστά του, η πρόοδός του σε σχέση με την περσινή σεζόν είναι εμφανής και στον Δικέφαλο τον παρακολουθούν προσεκτικά.

 

Παράλληλα, ακούγεται έντονα ότι υπάρχει ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ξένος, τον οποίο έχει εντοπίσει και παρακολουθεί στενά το τμήμα σκάουτινγκ της AΕΚ!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η αλήθεια για Βαλβέρδε και Εθνική - Αποκάλυψη του μάνατζέρ του στο Sportdog!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags