Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βόμβα στην Αγγλία - Πρώην προπονητής της Λίβερπουλ φαβορί να αντικαταστήσει τον Σόλσκιερ στη Γιουνάιτεντ
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-11 22:33:00

"Βόμβα": Πρώην προπονητής της Λίβερπουλ φαβορί να αντικαταστήσει τον Σόλσκιερ στη Γιουνάιτεντ!

Sportdog Team
"Βόμβα": Πρώην προπονητής της Λίβερπουλ φαβορί να αντικαταστήσει τον Σόλσκιερ στη Γιουνάιτεντ!

Το μέλλον του Νορβηγού τεχνικού των Κόκκινων Διαβόλων είναι στον... αέρα, μετά τα κακά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, όμως ένα δημοσίευμα για τον νούμερο 1 στόχο αν αποχωρήσει βάζει... φωτιά σε ολόκληρο το Νησί.

Μπρένταν Ρότζερς: Συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ καθώς μετά και από την ήττα της Γιουνάιτεντ από την Σίτι η κριτική στο πρόσωπό του έχει μεγαλώσει πολύ, με δημοσίευμα της Mirror να αναφέρει πως το μέλλον του στο Ολντ Τράφορντ μόνο σίγουρο δεν είναι.

Μάλιστα στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται και ποιον έχει στο στόχαστρο η διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων για να αντικαταστήσει τον Νορβηγό, με το όνομα του Μπρένταν Ρότζερς να... φιγουράρει στην κορυφή και παρά το γεγονός πως ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ και νυν της Λέστερ, δηλώνει πιστός στις Αλεπούδες, στο Νησί υπάρχουν φήμες πως η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έχει επαφές με τον ατζέντη του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags