Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σούπερ επιστροφή!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-12 09:07:00

Σούπερ επιστροφή στον Παναθηναϊκό! Βρίσκει αντι-Κουρμπέλη και λύνει τα χέρια Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
Σούπερ επιστροφή στον Παναθηναϊκό! Βρίσκει αντι-Κουρμπέλη και λύνει τα χέρια Γιοβάνοβιτς

Ο παίκτης θέλει, το Τριφύλλι τον έχει ανάγκη και όλα δείχνουν, ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

ΠαναθηναϊκόςΣούπερ επιστροφή! Βρίσκει αντι-Κουρμπέλη και λύνει τα χέρια Γιοβάνοβιτς. Ο παίκτης θέλει, το Τριφύλλι τον έχει ανάγκη και όλα δείχνουν, ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Η ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος δείχνει να έχει θέματα στο κέντρο.

Η απουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη έχει κοστίσει, ο Παναθηναϊκός όμως δεν κατάφερε στις μεταγραφές του καλοκαιριού να βρει παίκτη που να συμπληρώσει το κενό.

Οπότε τον Ιανουάριο είναι αναγκαίο να γίνει κίνηση για την ενίσχυση στον άξονα. Υπάρχει λύση και μάλιστα δοκιμασμένη και ώριμη να πέσει σαν... φρούτο από το δέντρο.

Ο Σιχ Νιάς ανάρτησε φωτογραφία με μια ομαδική αγκαλιά των παικτών του Παναθηναϊκού από την περσινή σεζόν, έδειξε να νοσταλγεί το «τριφύλλι» και η επαναφορά του στη Λιλ δεν έχει αποδειχθεί τέτοια που τον βοηθάει.

Με μόλις μια συμμετοχή στη Ligue1 για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και μάλιστα μόλις 5' στον αγωνιστικό χώρο, είναι λογικό ο Σιχ Νιάς να νοσταλγεί στιγμές όπου αισθανόταν πιο σημαντικός για την ομάδα του.

Κάπως έτσι συνέβαινε με τον Παναθηναϊκό της περασμένης σεζόν και αυτό έδειξε να έχει στο μυαλό του ο νεαρός μέσος που πέρυσι έπαιξε δανεικός με την πράσινη φανέλα προτού πάρει το δρόμο της επιστροφής για τους «λιλουά».

Με ανάρτησή του στα social media, ο Νιάς φανέρωσε πως δεν λησμονεί τις στιγμές που πέρασε με τον Παναθηναϊκό και τα παιχνίδια που πήρε για να εμφανιστεί πιο έμπειρος στο κάθε επόμενο βήμα της καριέρας του.

«Νιας η επιστροφή» είναι ο τίτλος της LiveSport, η οποία αναφέρει, ότι ο παίκτης αρέσει σε όλους στον Παναθηναϊκό με πρώτο τον Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags