Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αφιέρωμα... αναζήτηση για παίκτη στον ΠΑΟΚ στο εξωτερικό - Ψάχνουν να δουν αν θα... αναστηθεί
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-12 22:29:00

Αφιέρωμα... αναζήτηση για παίκτη στον ΠΑΟΚ στο εξωτερικό - Ψάχνουν να δουν αν θα... αναστηθεί

Sportdog Team
Αφιέρωμα... αναζήτηση για παίκτη στον ΠΑΟΚ στο εξωτερικό - Ψάχνουν να δουν αν θα... αναστηθεί

Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά έκανε πολύ γνωστό αθλητικό περιοδικό του εξωτερικού, με σαφή την ερώτηση αν θα μπορέσει να φτάσει ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Σίντζι Καγκάβα: Πολύ ενδιαφέρον θέμα έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική έκδοση του γνωστού περιοδικού “The World Magazine”, με αφορμή την κατώτερη του αναμενομένου πορεία της καριέρας του Ασιάτη ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά, με το ερώτημα να είναι αν θα... αναστηθεί στους Ασπρόμαυρους ή θα επιστρέψει στην πατρίδα του ή τις ΗΠΑ και αν θα κληθεί και πάλι στην εθνική ομάδα της χώρας.

 “Θα παραμείνει στην Ευρώπη, θα συνεχίσει την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες ή θα επιστρέψει στην Οσάκα; Το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί το θέμα της αποχώρησης του μέσου Σίντζι Καγκάουα.

Κοιτάζοντας πίσω στην καριέρα του τα τελευταία τρία χρόνια, στο τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρωσίας 2018 είχαμε την τελευταία λάμψη στην καριέρα του.

Τότε ο Καγκάουα ήταν εξαιρετικός όταν οδήγησε την Εθνική Ιαπωνίας στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Καγκάουα μετά την Ντόρτμουντ και την Μπεσίκτας, μεταγράφηκε στη Ρεάλ Σαραγόσα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και στον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα.

Ομως ο τελικός του στόχος στην πρώτη ευρωπαϊκή κατηγορία χρονολογείται από τον Μάιο του 2019 την εποχή της Μπεσίκτας.
Το γκολ του κόντρα στην Τρανζοσπορ εκείνη την εποχή ήταν ο τελικός στόχος στο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας της Ευρώπης και είναι μια μοναχική κατάσταση αν αναλογιστούμε την ηλικία των 32 ετών του παίκτη.
Η τελευταία εμφάνιση στην εθνική ομάδα της Ιαπωνίας ήταν εναντίον της Βολιβίας τον Μάρτιο του 2019.

Ο αριθμός των εθνικών συμμετοχών του έφθασε τους 98 αγώνες, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να φτάσει τους 100 όπως είναι τώρα. Το τουρνουά του Κατάρ πλησιάζει του χρόνου, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα σημάδι κλήσης στον παίκτη από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Εχει περάσει αρκετός χρόνος από την λάμψη του στην Ρωσία όπου εκεί τα πράγματα ήταν υπέροχα για τον Καγκάουα. Είναι καλή ιδέα να επιστρέψετε στη σκηνή του Ιαπωνικού πρωταθλήματος, όμως το μέλλον είναι αβέβαιο και το ερώτημα που τίθεται, είναι τι θα γίνει με την καριέρα του Σίντζι Καγκάβα
”, αναφέρει απόσπασμα του αφιερώματος. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags