Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: "Βόμβα"! Κυβέρνηση θέλει κλειστά γήπεδα για τρεις εβδομάδες - Σφοδρή αντίδραση των ποδοσφαιρικών αρχών
| 2021-11-12 19:55:00

"Βόμβα"! Κυβέρνηση θέλει κλειστά γήπεδα για 3 εβδομάδες - Σφοδρή αντίδραση των ποδοσφαιρικών αρχών

Sportdog Team
"Βόμβα"! Κυβέρνηση θέλει κλειστά γήπεδα για 3 εβδομάδες - Σφοδρή αντίδραση των ποδοσφαιρικών αρχών

Η τεράστια αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε χώρα της Ευρώπης είχε ως αποτέλεσμα η κυβέρνηση να πάρει απόφαση ώστε να κλείσουν τα γήπεδα για τρεις εβδομάδες, με τις αρχές του αθλήματος στη χώρα να είναι κάθετα αντίθετες.

Ολλανδία: Χάος επικρατεί στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης από τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα, με την κυβέρνηση να προσπαθεί να αναχαιτίσει το κύμα της πανδημίας, έχοντας σαν πρόθεση να κλείσει τα γήπεδα για τρεις εβδομάδες με τις ποδοσφαιρικές αρχές να είναι κάθετα αντίθετες με αυτή την απόφαση.

"Με μεγάλη απογοήτευση πληροφορηθήκαμε τα πιθανά νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικό να βλέπουμε ότι η κυβέρνηση προφανώς δεν εξετάζει τις πηγές της μόλυνσης. Αυτές δεν βρίσκονται στα γήπεδα, όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Υπάρχει μεγάλη πολιτική φτώχεια, οι άνθρωποι αυτοί δεν ξέρουν πλέον τι να κάνουν.

ουμε επενδύσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στις αθλητικές εγκαταστάσεις για να κάνουμε τα πάντα προστατευμένα από τον κορωνοϊό για τους θεατές. Εκατοντάδες αγώνες έγιναν με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες κοινό και κανένας αγώνας δεν οδήγησε σε σοβαρές μολύνσεις από κορωνοϊό.

Αυτό επιβεβαιώνεται από επίσημα ιατρικά στοιχεία. Συνεργαστήκαμε πλήρως με τα εργαστήρια πεδίου για τις δοκιμές του τεστ κορωνοϊού. Ελέγξαμε σχολαστικά όλους τους οπαδούς στις εισόδους και έτσι λειτούργησε χωρίς προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ένας από τους λόγους που ανησυχούμε επίσης έχει να κάνει με τον αποφασιστικό αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Ολλανδίας και Νορβηγίας την ερχόμενη Τρίτη σε ένα γεμάτο De Kuip. Θα ήταν τεράστιο πισωγύρισμα σε αθλητικό επίπεδο αν το ματς παιχτεί χωρίς κόσμο.

Αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του επόμενου έτους και η υποστήριξη του γηπεδούχου κοινού θα δώσει προφανώς μεγάλη ώθηση. Αυτό ισχύει και για συλλόγους που παίζουν εντός έδρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Επίσης, προγραμματίζονται αγώνες και σε άλλες κατηγορίες της χώρας για αυτή την περίοδο περίοδ και γιαα όσους έχουν αγοράσει εισιτήριο για αυτούς τους αγώνες και δεν μπορούν να μπουν στα γήπεδα, θα ήταν μεγάλη απογοήτευση. Το πιθανότερο είναι ότι από εδώ και πέρα θα βλέπουν τους κεκλεισμένων των θυρών αγώνες στην τηλεόραση", αναφέρει η Ομοσπονδία από την Ολλανδία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags