Facebook Pixel Sportdog.gr | "Καθάρισε" τη Λευκορωσία η Εθνικών Ελπίδων και ανέβηκε στην κορυφή
| 2021-11-12 18:05:00

"Καθάρισε" τη Λευκορωσία η Εθνικών Ελπίδων και ανέβηκε στην κορυφή

Sportdog Team
"Καθάρισε" τη Λευκορωσία η Εθνικών Ελπίδων και ανέβηκε στην κορυφή

Η Εθνική Ελπίδων με μία μεστή εμφάνιση επικράτησε εύκολα της Λευκορωσίας με 2-0 και σκαρφάλωσε προσωρινά στην κορυφή του ομίλου.

Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν. Εύκολα τα κάνουν οι ομάδες με την απόδοση τους. Η Εθνική Ελπίδων ήταν σοβαρή, επέβαλε την ανωτερότητά της στο γήπεδο και όπως έγινε και πριν από μερικές εβδομάδες στην πόλη Ζόντινο επικράτησε εκ νέου της Λευκορωσίας με 2-0 και συνέχισε την αήττητη πορεία της στην προκριματική φάση του Euro 2022.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου έψαχνε το γρήγορο γκολ και το βρήκε στο 16ο λεπτό με τον Σουρλή. Ο Ιωαννίδης τράβηξε την άμυνα πάνω του, έκανε το γύρισμα στον μέσο του Ολυμπιακού κι εκείνος με ωραίο γυριστό σουτ έκανε τ 1-0.

Μάλιστα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του δέκα λεπτά αργότερα, όμως ο Κανελλόπουλος έχασε σπάνια ευκαιρία μετά από υποδειγματική σέντρα του Ζαγαρίτη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα με την ποιότητα του στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού πιστώθηκε με δεύτερη ασίστ στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Μετά από ωραία ατομική ενέργεια, σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μπότο κι εκείνος έγραψε το 2-0 (53’) τελειώνοντας την αναμέτρηση.

Με την νίκη της αυτή, η Εθνική Ελπίδων ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου της με 11 βαθμούς μετά από 5 παιχνίδια, δύο περισσότερα από το μεγάλο φαβορί του ομίλου την Πορτογαλία που ακολουθεί με 9 βαθμούς.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα που θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου, προκρίνεται αυτόματα στην τελική φάση, ενώ οι 8 δεύτεροι θα παίξουν για τέσσερα εισιτήρια σε διπλούς αγώνες μπαράζ.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Σίμος): Τζολάκης, Λύρατζης (84’ Θυμιάνης), Μιχαηλίδης, Διαμαντης, Ζαγαρίτης, Χριστόπουλος, Τσιγγάρας, Σουρλής (73’ Σαρδέλης), Κανελλόπουλος, Μπότος, Ιωαννίδης (55’ Τερεζίου).

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags