Facebook Pixel Σεχ Νιάς: "Βόμβα" από τον μάνατζερ του Νιάς για Παναθηναϊκό - Ατάκες που θα συζητηθούν
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-13 00:11:00

"Βόμβα" από τον μάνατζερ του Νιάς για Παναθηναϊκό - Ατάκες που θα συζητηθούν

Sportdog Team
"Βόμβα" από τον μάνατζερ του Νιάς για Παναθηναϊκό - Ατάκες που θα συζητηθούν

Η περίπτωση του Σεχ Νιάς επανήλθε σε πρώτο πλάνο στις μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού ενόψει Ιανουαρίου, μετά το story που ανέβασε ο Γαλλοσενεγαλέζος μεσοαμυντικός στο Instagram, όπου πανηγύριζε με τη φανέλα του «τριφυλλιού» (μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του) το γκολ του Μακέντα στο περσινό ντέρμπι των playoffs με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Σεχ Νιάς: Η περίπτωση του Σεχ Νιάς επανήλθε σε πρώτο πλάνο στις μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού ενόψει Ιανουαρίου, μετά το story που ανέβασε ο Γαλλοσενεγαλέζος μεσοαμυντικός στο Instagram, όπου πανηγύριζε με τη φανέλα του «τριφυλλιού» (μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του) το γκολ του Μακέντα στο περσινό ντέρμπι των playoffs με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Μία κίνηση με πολλές ερμηνείες, που ήρθε σε συνέχεια της προ δεκαημέρου επιστολής του Γαλλοσενεγαλέζου μεσοαμυντικού προς τη διοίκηση της Λιλ, ζητώντας να αποχωρήσει απ’ τους περσινούς πρωταθλητές Γαλλίας, διότι δεν έχει χρόνο συμμετοχής την εφετινή σεζόν (μετράει μόλις μία πεντάλεπτη παρουσία ως αλλαγή στον αγώνα με τη Ρεμς στις 22 Σεπτεμβρίου).

Οι εκπρόσωποι του Νιάς έριξαν «γέφυρες» προς τον Παναθηναϊκό, ορμώμενοι απ’ την περσινή εξαιρετική παρουσία του και τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε ο 21χρονος στο «τριφύλλι» αγωνιζόμενος ως δανεικός από τον Φεβρουάριο μέχρι τα μέσα Μαΐου και πλέον υπάρχει «θέμα».

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του Νιάς και μέλος του γραφείου που εκπροσωπεί τον Γαλλοσενεγαλέζο, Μουσταφά Καμαρά τονίζοντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) πως ο πελάτης του όντως απασχολεί (ξανά) τον Παναθηναϊκό.

«Ο Σεχ θέλει να αποχωρήσει από τη Λιλ, γιατί θέλει και χρειάζεται να πάει σε μία ομάδα που θα παίζει. Πρέπει να παίζει στην ηλικία που βρίσκεται και δεν το έχει αυτή την στιγμή. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα απ’ τα κλαμπ που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Σεχ, όμως υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν δείξει αντίστοιχη διάθεση...» τόνισε ο Καμαρά δίνοντας ακολούθως μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια: Την είδηση πως από το μεσημέρι της Παρασκευής (12/11) η Λιλ -απαντώντας στο αίτημα του ποδοσφαιριστή- συναίνεσε στην αποχώρησή του για άλλο κλαμπ τον Ιανουάριο.

«Σήμερα το μεσημέρι (12/11) η Λιλ επικοινώνησε μαζί μου. Είναι πλέον έτοιμοι να τον αφήσουν να φύγει, εφόσον υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες και προτάσεις για τον Νιάς».

Και κατέληξε o δικηγόρος του Νιάς, για το που βρίσκονται για την ώρα (και πόσο προχωρημένες ή όχι είναι) οι επαφές με τους «πράσινους», χωρίς να δίνει πολλές ακόμη λεπτομέρειες: «Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία για να τον αποκτήσει, καθώς η Λιλ είναι πλέον ανοικτή να συζητήσει με άλλα κλαμπ για την αποχώρηση του Σεχ τον Ιανουάριο».

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags