Facebook Pixel Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ - Superleague: "Δίχτυα" της Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα για παίκτη των Big 4 - Deal εκατομμυρίων για νέο Τσιμίκα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-13 10:05:00

"Δίχτυα" της Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα για παίκτη των Big 4 - Deal εκατομμυρίων για νέο Τσιμίκα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Δίχτυα" της Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα για παίκτη των Big 4 - Deal εκατομμυρίων για νέο Τσιμίκα!

Ποιον έχουν ξεχωρίσει στο Μάντσεστερ και το άλμα στην Premier League. Ο παίκτης βρίσκεται στην ατζέντα τους και αυτό αποτελεί μεγάλη... τιμή για τον σύλλογό του. Ποιες άλλες ομάδες ενδιαφέρονται και ο συμπαίκτης του που επίσης ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή στο εξωτερικό.
 

Ολυμπιακός: Δεν σταματάνε οι σειρήνες για παίκτες του Ολυμπιακού από το εξωτερικό καθώς όσο φτάνουμε στον Ιανουάριο και την μεταγραφική περίοδο τα δημοσιεύματα είναι καθημερινά και σίγουρα τα περισσότερα είναι… υπαρκτά. Μπορεί αυτή την περίοδο το θέμα που… καίει τους Ερυθρόλευκους να έχει να κάνει με το ενδιαφέρον πορτογαλικών ομάδων, τόσο της Μπενφίκα όσο και της Πόρτο, για τον Ρούμπεν Σεμέδο στο εκτός Ελλάδας ρεπορτάζ, όμως, άλλα είναι τα ονόματα που βρίσκονται καθημερινά ψηλά.

Ο λόγος για τους Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά που πραγματικά προκαλούν το έντονο ενδιαφέρον συλλόγων που πολλές φορές μπορεί να προκαλέσουν δέος. Είναι αρκετά γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως ο 24χρονος μέσος των Πειραιωτών, από καλοκαίρι του 2018, που έχει έρθει στην ομάδα από την Αζαξιό, είχε προκαλέσει τον θαυμασμό πολλών συλλόγων κυρίως λόγω των εμφανίσεών του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Άλλωστε ο Μαντί έφτασε στην χώρα μας κοστίζοντας 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σήμερα έχει φτάσει να βρίσκεται στα 15 με σίγουρα τάσεις… περαιτέρω ανόδου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως εδώ και 3,5 χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει παίξει 149 φορές, έχοντας 19 γκολ και 12 ασίστ, ενώ το όνομά του από το καλοκαίρι και μετά ακούγεται συνεχώς για μετακίνησή του στο εξωτερικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα ιταλικά ρεπορτάζ τον Αύγουστο που ανέφεραν πως η Νάπολι θέλει να τον αποκτήσει, φτάνοντας και σε σημείο να κάνουν λόγο και για σκέψεις ανταλλαγής με τον Κώστα Μανωλά, ενώ δεν πάνε περισσότερες από 2 εβδομάδες που τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα για σίγουρη πρόταση τον Γενάρη από την Ρόμα.

Την ίδια στιγμή ο Αγκιμπού μπορεί να ήρθε στην χώρα μας το καλοκαίρι και ως παίκτης για την Β΄ ομάδα του Ολυμπιακού, πληρώνοντας 121.000 στην Λιλ και κοστίζοντας 300 χιλιάδες ευρώ, όμως τα πράγματα άλλαξαν άρδην και έγινε βασικότατο γρανάζι την μηχανής του Μαρτίνς φτάνοντας μέσα σε 4 μήνες την αξία του στα 3 εκατομμύρια. Άλλωστε δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός πως έχει αγωνιστεί 16 φορές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 4 γκολ και δύο ασίστ, ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως εκτός από τους αγώνες για τα προκριματικά του Champions League, με Νέφτσι και Λουντογκόρετς που μπήκε αλλαγή, σε όλες τις άλλες αναμετρήσεις έχει παίξει βασικός.

Και μπορεί για τον 20χρονο Αφρικανό να μην υπάρχει κάποια ομάδα μέχρι στιγμής που να έχει βγει προς τα έξω πως ετοιμάζεται να κάνει πρόταση για τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του, όμως είναι δεδομένο πως πολλά… μάτια είναι πάνω του και σίγουρα περιμένουν να δουν αν θα έχουν συνέχεια οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε τα τελευταία ρεπορτάζ από την Αγγλία που αναφέρουν πως εκτός από τη Νιούκαστλ που είχε ακουστεί για ενδιαφέρον προς τον Μαντί Καμαρά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιτάει την περίπτωση του Αφρικανού, ενώ σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ελέγχει πολύ σχολαστικά την εξέλιξη του Αγκιμπού κάτι που τιμά και τους ίδιους αλλά φυσικά και τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, εκτός από τον Τσιμίκα, δεν είναι πολλοί οι παίκτες που πήραν μεταγραφή σε ομάδα τέτοιου επιπέδου από την Ελλάδα, για να μην πούμε ότι ούτε καν έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η τιμή πώλησης του Σεμέδο - Δεν τήρησε τον λόγο του σε Μαρινάκη - "Παραμύθι" χωρίς δράκο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags