Facebook Pixel ΑΕΚ: Ανατροπή στην ΑΕΚ - Αυτόν ζήτησε ο Γιαννίκης για Γενάρη - "Τελειώνουν" τρία πρωτοκλασάτα ονόματα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-14 10:00:00

Ανατροπή στην ΑΕΚ - Αυτόν ζήτησε ο Γιαννίκης για Γενάρη - "Τελειώνουν" τρία πρωτοκλασάτα ονόματα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανατροπή στην ΑΕΚ - Αυτόν ζήτησε ο Γιαννίκης για Γενάρη - "Τελειώνουν" τρία πρωτοκλασάτα ονόματα!

"Φουλ" για τρεις μεταγραφές... κεραμίδα σε βασικό ποδοσφαιριστή. Ποιους παίκτες ζήτησε ο Έλληνας κόουτς ενόψει της μεταγραφικής περιόδου και ποια κίνηση είναι αυτή που προκαλεί ερωτηματικά και... ανησυχία στα αποδυτήρια. Την ίδια ώρα, υπάρχουν και κάποιοι στα Σπάτα που ετοιμάζουν βαλίτσες.

Η ΑΕΚ άλλαξε προπονητή και αναμένεται να προχωρήσει και σε μεταγραφική ενίσχυση τον προσεχή Ιανουάριο, προκειμένου να εφοδιάσει τον Αργύρη Γιαννίκη με τα απαραίτητα αγωνιστικά "όπλα", ώστε να μπορέσει να κρατήσει την ομάδα στη μάχη του τίτλου μέχρι τέλους.

Πέραν της μεταγραφής κεντρικού χαφ και ενδεχομένως  τερματοφύλακα, στην μανατζερική πιάτσα λέγεται πως οι Κιτρινόμαυροι δεν αποκλείεται να κινηθούν και για την απόκτηση επιθετικού.

Αυτό που υποστηρίζουν πολλοί είναι ότι ο Αργύρης Γιαννίκης θέλει έναν ακόμα επιθετικό, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά των υπαρχόντων, Σέρχιο Αραούχο και Καρίμ Ανσαριφάρντ. Με δεδομένο ότι τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Ιρανός "ξεχειλίζουν" από ποιότητα με βάση τα στάνταρ της Super League, η προσθήκη ενός ακόμα επιθετικού ικανού να τους πλαισιώσει, θα ισχυροποιήσει σημαντικά το ρόστερ της Ένωσης και συνάμα τις πιθανότητές της να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Άλλωστε, το εύκολο γκολ είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Μην ξεχνάμε ότι εκτός από τα γκολ των σέντερ φορ του (4 ο Αραούχο και 2 ο Ανσαριφάρντ αλλά σε αισθητά μικρότερο χρόνο συμμετοχής), ο Δικέφαλος έχει ήδη πάρει 5 τέρματα από τον Στίβεν Τσούμπερ και άλλα 2 από τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ πέντε επιπλέον ποδοσφαιριστές μετρούν από ένα γκολ έκαστος.

Φεύγει τον Ιανουάριο ο Σάκχοφ;

Πέραν των μεταγραφών, δεν αποκλείεται ο Ιανουάριος να φέρει εξελίξεις και στο θέμα των αποχωρήσεων για την ΑΕΚ. Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς και ο Μιχάλης Μπακάκης θεωρούνται δύο από τους παίκτες που βρίσκονται στον "αέρα", όμως δεν είναι οι μόνοι.

Τα επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι κρίσιμο για τον Γεβγέν Σάκχοφ, που βλέπει τον Αργύρη Γιαννίκη να μην τον συμπεριλαμβάνει στις βασικές αγωνιστικές επιλογές του. Ειδικά από τη στιγμή που στα μεταγραφικά πλάνα πιθανότατα προβλέπεται η απόκτηση μέσου, το διάστημα των έξι αγώνων που απομένουν μέχρι τη διακοπή της Super League, αποτελεί ίσως τη μοναδική ευκαιρία του Ουκρανού να... γυρίσει το χαρτί.

Το συμβόλαιο του Σάκχοφ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεωθεί εάν ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ εξακολουθήσει να βρίσκεται μεταξύ παγκου και εξέδρας. Αν δεν αλλάξει κάτι στα ματς μέχρι το νέο έτος, ο διεθνής μέσος είναι πολύ πιθανό να ψαχτεί για νέα ποδοσφαιρική στέγη ακόμα και τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσοι παίκτες του Ολυμπιακού χωρούν στην ΑΕΚ; - Μία διαφορά - Απάντηση στους σπεκουλαδόρους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags