Facebook Pixel ΑΕΚ: Πονοκέφαλος Γιαννίκη πριν τον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-16 18:07:00

Πονοκέφαλος Γιαννίκη πριν τον Ολυμπιακό! Συναγερμός με Τζαβέλλα – Τί γίνεται με Τσούμπερ-Αραούχο

Sportdog Team
Πονοκέφαλος Γιαννίκη πριν τον Ολυμπιακό! Συναγερμός με Τζαβέλλα – Τί γίνεται με Τσούμπερ-Αραούχο

Πως είναι τα πράγματα στην ΑΕΚ πριν το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής.

ΑΕΚ: Πονοκέφαλος Γιαννίκη πριν τον Ολυμπιακό! Συναγερμός με Τζαβέλλα – Τί γίνεται με Τσούμπερ-Αραούχο. Πως είναι τα πράγματα στην Ένωση πριν το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά τα ματς της Εθνικής με Ισπανία και Κόσοβο, δεν ακολούθησε το πρόγραμμα αποκατάστασης που πήραν μέρος οι διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ. Ο λόγος; Ένιωσε ένα σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Ο απεικονιστικός έλεγχος έδειξε μια ελαφριά θλάση. Όπως αναφέρει το ιατρικό δελτίο της Ένωσης, η κατάσταση του παίκτη θα παρακολουθηθεί και θα επανεκτιμάται καθημερινά. Οι άνθρωποι της ομάδας του Δικέφαλου αετού όμως γνωρίζουν πολύ καλά, ότι έχουν να δώσουν μάχη με τον χρόνο πριν το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στους Πειραιώτες.

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 η ΑΕΚ είχε ρεπό. Τσούμπερ και Αραούχο όμως ανέβηκαν κανονικά στα Σπάτα και συνέχισαν το πρόγραμμα που ακολουθούν, προκειμένου να καταφέρουν να μπουν με την ομάδα στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Για τον Ελβετό υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα όσον αφορά τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Για τον Αργεντινό τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αν και ο ίδιος όπως και ο συμπαίκτης του δεν θέλει να χάσει με τίποτα αυτό το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags