Facebook Pixel Άρης: Κάνουν... καμίνι το Βικελίδης οι Αρειανοί - Ανακοίνωση κάλεσμα προς όλους τους φίλους της ομάδας (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-17 22:12:00

Κάνουν... καμίνι το Βικελίδης οι Αρειανοί - Ανακοίνωση κάλεσμα προς όλους τους φίλους της ομάδας (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Κάνουν... καμίνι το Βικελίδης οι Αρειανοί - Ανακοίνωση κάλεσμα προς όλους τους φίλους της ομάδας (ΦΩΤΟ)

Τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζουν στο Κλεάνθης Βικελίδης οι Κίτρινοι το απόγευμα του Σαββάτου με τους φίλους της ομάδας να θέλουν να το μετατρέψουν σε... καμίνι και να βοηθήσουν τους παίκτες του Άκη Μάντζιου να συνεχίσουν με νίκες.

Super 3: Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (20/11) με τον ΠΑΣ Γιάννινα κάνουν οι οργανωμένοι φίλοι των Κίτρινων, με στόχο να αποτελέσουν τον 12 παίκτη της ομάδας και βοηθήσουν τους παίκτες του Άκη Μάντζιου να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα στη Super League.

"Ο σύνδεσμος ανακοινώνει ότι από σήμερα διαθέτει τα εισιτήρια (15€) για το ματς του Σαββάτου (20/11, 19:30) με αντίπαλο τα Γιάννενα.
Μας έλλειψε ο Ναός μας αδέλφια, ένα μήνα έχουμε να δούμε το Χαριλάου. Όλοι δίπλα στην ομάδα, να γουστάρουμε πάλι με την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ.
Στήριξη σε όλα τα αθλήματα αδέλφια.

Υ.γ. Συνεχίζεται κανονικά και η διάθεση των μπουφάν και των κασκόλ του συνδέσμου από τον Κεντρικό (ανοιχτά καθημερινά μετά τις 19:30).
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER3
", αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags