Facebook Pixel Ένωση των Παλαίμαχων Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο.: Απασφάλισαν οι παλαίμαχοι του ΠΑΟ για Βοτανικό - Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση
| 2021-11-17 23:13:00

Απασφάλισαν οι παλαίμαχοι του ΠΑΟ για Βοτανικό - Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση

Sportdog Team
Απασφάλισαν οι παλαίμαχοι του ΠΑΟ για Βοτανικό - Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση

Σοβαρές αντιδράσεις στους Πράσινους έχει προκαλέσει η κωλυσιεργία της κυβέρνησης όσον αφορά το νέο γήπεδο της ομάδας στην περιοχή του Βοτανικού, με την Ένωση Παλαιμάχων να εκδίδει ανακοίνωση σε πολύ έντονο ύφος.

Ένωση των Παλαίμαχων Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο.: Μετά τη Θύρα 13 και οι Παλαίμαχοι των Πρασίνων εξέδωσε πολύ σκληρή ανακοίνωση απέναντι στην κωλυσιεργία της κυβέρνησης στο ζήτημα του γηπέδου στο Βοτανικό κάνοντας μάλιστα λόγο για "χαριστική βολή".

Οι φωνές διαμαρτυρίας που υψώνονται από κάθε πλευρά της Αττικής γης και από κάθε γωνία του Ελληνικού ορίζοντα συνθέταν ένα τεράστιο ΚΑΤΗΓΟΡΩ προς κάθε γραφειοκράτη υπεύθυνο για τις ατέρμονες διερευνητικές αναλύσεις και τις ατελείωτες καθυστερήσεις πάνω στο θέμα του νέου ΓΗΠΕΔΟΥ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας.

Εκεί που η Πολιτεία ήρθε να δώσει οριστικές λύσεις σε ήσσονος σημασίας περιπτώσεις, στο δικό μας πρόβλημα υπάρχει φανερή κωλυσιεργία χωρίς δισταγμό.

Τελικά ήρθε και η χαριστική βολή. Προέρχεται από τον Υπουργό Επικρατείας Γεώργιο Γεραπετρίτη με τον νέο νόμο του που ούτε λίγο ούτε πολύ φέρνει στο γήπεδό μας ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗ τον Δήμο Αθηναίων.

Δικαιολογία:

“Ότι μόνο έτσι θα υπάρξει οικονομική υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Ένωση”.

Προφανώς η αιτιολογία αυτή είναι απαραίτητη για την μετάθεση ευθυνών και ως λόγος των καθυστερήσεων .

Αυτό φανερώνει:

Πρώτον ότι ουσιαστικά στόχος είναι μόνο η αντιμετώπιση του ποδοσφαιρικού Προβλήματος

και

Δεύτερον η απόσπαση της Λεωφόρου (από τον ΠΑΟ υπέρ της Πολιτείας) να γίνει έναντι μηδενικού τιμήματος που και αυτό θα καταβληθεί από την Ευρώπη.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να προχωρά ο σχεδιασμός εκείνου που άφησε τον Πειραιά χωρίς Στίβο ή τσιμέντωσε ένα πάρκο.

Ενός εγκλήματος – ταφόπλακα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ.

Του Συλλόγου που άνοιξε τον δρόμο της χώρας όχι μόνο στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και το ΜΠΑΣΚΕΤ αλλά δημιούργησε και τις προϋποθέσεις ανάπτυξης όλων των Ολυμπιακών Αθλημάτων στην Εποχή μας.

Εμείς, επίσημοι εκφραστές των Παλαιμάχων Πρωταθλητών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ όλων των Αθλητών κάθε Σπορ της Πρωτεύουσας ταυτιζόμαστε με τις κραυγές διαμαρτυρίας όλων των Αθηναίων και απαιτούμε την συνέχεια της Αθλητικής Ιστορίας εδώ στο Κέντρο του Ελληνικού Πολιτισμού.

Για το ΔΣ της Ένωσης των Παλαιμάχων Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού ΑΟ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Α. ΚΟΝΤΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΛΙΒΕΡΗΣ”, αναφέρει η Ένωση των Παλαίμαχων Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags