Facebook Pixel Ανδρέας Σάμαρης: Τεράστια έκπληξη με Σάμαρη - Αυτή είναι η νέα του ομάδα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-19 12:55:00

Τεράστια έκπληξη με Σάμαρη - Αυτή είναι η νέα του ομάδα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τεράστια έκπληξη με Σάμαρη - Αυτή είναι η νέα του ομάδα (ΦΩΤΟ)

Έσκασε η βόμβα με τον Έλληνα άσο που επιστρέφει άμεσα στα γήπεδα. Ήταν χωρίς ομάδας από το καλοκαίρι, όταν κι έλυσε το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα...

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από το εξωτερικό ο Έλληνας μέσος Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος από τον Αύγουστο έχει μείνει ελεύθερος από την Μπενφίκα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στην Φορτούνα Σιττάρντ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο και θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας ως το τέλος της σεζόν.

Άλλωστε από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ο Σάμαρης κυκλοφορούσε ελεύθερος, με τα σενάρια για το μέλλον του να είναι πάρα πολλά. Ωστόσο όπως για την ώρα φαίνεται ο 32χρονος παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στο ολλλανδικό πρωτάθλημα με την Φορτούνα. στην οποία πριν από λίγο καιρό αγωνιζόταν ο Λάζαρος Ρότα.

Με αυτό τον τρόπο θα προστεθεί άλλος ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής στην Eredivisie, καθώς πλέον έχει γίνει μια λίγκα στην οποία οι παίκτες από την χώρα μας όπως φαίνεται στεριώνουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags