Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρόβλημα που δεν περίμενε... ποτέ ο Λουτσέσκου - Απίστευτη ανατροπή με Πασχαλάκη
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-19 15:25:00

Πρόβλημα που δεν περίμενε... ποτέ ο Λουτσέσκου - Απίστευτη ανατροπή με Πασχαλάκη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πρόβλημα που δεν περίμενε... ποτέ ο Λουτσέσκου - Απίστευτη ανατροπή με Πασχαλάκη

Ποιος έβαλε δύσκολα στον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ; Ο περίεργος λόγος που δεν αποδίδει η ομάδα του και οι παίκτες που μεταμορφώνονται.

ΠΑΟΚ: Οι Σλοβάκοι τής Σλόβαν Μπρατισλάβας έχουν καταλάβει τη σημασία τού αγώνα με τον Δικέφαλο, καθώς είναι τελικός για το μέλλον τόσο το δικό τους όσο και για τους Θεσσαλονικείς!

 

Παρόλα αυτά υπολόγιζαν χωρίς τις αποφάσεις της σλοβακική κυβέρνησης και των έκτακτων μέτρων που έλαβε για την επέκταση του κορωνοϊού στη χώρα, καθώς στο γήπεδο θα υπάρχουν μόλις 200 άτομα - Αν και από την Σλόβαν ήθελαν να είναι γεμάτες οι κερκίδες στο ματς εναντίον του Δικέφαλου.

 

Πάντως και στον ΠΑΟΚ υπάρχει πρόβλημα, με τους οπαδούς του δηλαδη, δεδομένου ότι υπήρχαν εισιτήρια, ξενοδοχεία κ.λπ. που είχαν κλειστεί αλλά δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα μετά από την απόφαση των Σλοβάκων.

 

Στο αγωνιστικό σκέλος αυτής της εξέλιξης, αυτό που παρατηρούν στη Θεσσαλονίκη, είναι ότι η ομάδα παίζει καλύτερα σε εκτός έδρας γεμάτο γήπεδο (είναι χαρακτηριστικό το φετινό παράδειγμα σε Ευρώπη και Καραϊσκάκη), με καλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό.

 

Για παράδειγμα ένας παίκτης που μεταμορφώνεται στον βαθμό τής συγκέντρωσής του στα εκτός έδρας παιχνίδια (γιατί δεν αμφισβητεί κανείς τις ικανότητές του), είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ευρύτερα, όμως, οι παίκτες τού Δικέφαλου παρουσιάζονται περισσότερο συγκεντρωμένοι σε εκτός έδρας καυτή ατμόσφαιρα και η απόφαση της σλοβακικής κυβέρνησης μάλλον δεν πολυβολεύει την ομάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags